Feature Image
Feature Image

Pakmaya’dan Yeni Mayalı Kek Harçları

Pakmaya, dünyada bir ilke imza atarak mayalı kek harçlarını sunuyor. Artık kek yaparken hamur kabartma tozu ve şekerli vanilin gerekmiyor. Pakmaya Mayalı Kek Harçları ile her defasında aynı lezzet, aynı kabarmayla; içi nemli ve yumuşak, her zaman ideal sonuç veren kekler yapmak artık çok kolay!

Feature Image
Sade Mayalı Kek Harcı

Pakmaya Sade Mayalı Kek Harcı ile içi nemli ve yumuşacık, her defasında nefis kabarmış kekler hazırlayın. Hamur kabartma tozu ve şekerli vanilin gerektirmez.

Ürün Detayları
Feature Image
Kakaolu Mayalı Kek Harcı

Pakmaya Kakaolu Mayalı Kek Harcı ile her seferinde aynı kabarıklığa ve lezzete ulaşın. Kakaosu içindedir. Hamur kabartma tozu ve şekerli vanilin gerektirmez.

Ürün Detayları

Şimdi Mayalı Kekler Zamanı

Feature Image

Hazırlanışı


  1. Yumurta ve toz şekeri bir çırpma kabına alın ve mikserle şeker eriyinceye kadar (yaklaşık 2 dakika) çırpın.

  2. Üzerine süt ve yağ ilave ederek tamamen karışıncaya kadar çırpmaya devam edin.

  3. Pakmaya Mayalı Kek Harcı ve unu bir kaba alarak kaşıkla iyice karıştırın.

  4. Bu karışımı çırpma kabındaki karışımın üzerine ekleyerek mikser yardımıyla 4-5 dakika çırpın.

  5. 22 veya 24 çapında, yuvarlak, ortası delik bir kek kabını yağlayıp unlayın. Daha sonra karışımı bu kalıba dökün.

  6. Kek hamurunu soğuk fırına koyarak 10 dakika bekletin.

  7. Fırını 175 derecede ısıtın. Keki, üzeri iyice kızarıncaya kadar yaklaşık 35-45 dakika süreyle pişirin.

  8. Fırından aldığınız pişmiş keki 15 dakika soğuttuktan sonra kalıptan çıkarın.

  9. Soğuyan keki dilimleyerek servis edin.

Pakmaya Mayalı Kek Harçları ile Kek Nasıl Yapılır?

Pakmaya Mayalı Kek Harçları İle Nefis Tarifler

Pakmaya’nın dünyada bir ilk olarak sunduğu mayalı kek harçlarıyla şimdi el emeği keklerinizin lezzetini katlayın… Birbirinden farklı, Pakmaya Mayalı Kek Harcı tarifleriyle keklerinizi nefis birer lezzet şölenine dönüştürün.

Feature Image

Hindistan Cevizi Toplu ve Susamlı Kakaolu Kek

Malzemeler;
  • 4 yumurta
  • 2,5 çay bardağı (225 g) toz şeker
  • 1 çay bardağı (100 ml) süt
  • 1,5 çay bardağı (150 ml) sıvı yağ
  • 1 paket Pakmaya Mayalı Kakaolu Kek Harcı
  • 2 su bardağı (200 g) buğday unu

Hindistan Cevizi Topları için;

  • 2 yumurta beyazı
  • 1 çay bardağı (60 g) pudra şekeri
  • 2 su bardağı (120 g) toz Hindistan cevizi

Üzeri için:

  • Yarım çay bardağı (30 g) susam

Devamını Gör
Feature Image

Baharatlı ve Bal Bademli Pudingli Kek

Malzemeler;
  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı (175 g) toz şeker
  • 1 çay bardağı (100 ml) süt
  • 125 g (4-5 yemek kaşığı) margarin, oda ısısında yumuşamış
  • 1 paket Pakmaya Mayalı Sade Kek Harcı
  • 2 su bardağı (200 g) buğday unu
  • 1 çay kaşığı toz tarçın
  • 2 adet karanfil tanesi, havanda ezilmiş
  • 1 yemek kaşığı kuru üzüm
  • Yarım çay bardağı portakal suyu

Üzeri için:

  • 1 paket Pakmaya Bal Bademli Puding
  • 2,5 su bardağı süt
  • 50 g beyaz çikolata
  • 1 su bardağı (90 g) file badem

Devamını Gör
Feature Image
Feature Image

Bal Bademli Puding ve Bademli Çikolatalı Kek

Malzemeler;

Pandispanya hamuru için:

  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı tepeleme (200-210 g) toz şeker
  • 1 çay bardağı (100 ml) süt
  • 1,5 çay bardağı (150 ml) sıvı yağ
  • 1 çay bardağı (40 g) badem içi, ince çekilmiş
  • 1 paket Pakmaya Mayalı Kakaolu Kek Harcı
  • 2 su bardağı (200 g) buğday unu
  • 1 tatlı kaşığı toz tarçın

Üzeri için:

  • 1 paket Pakmaya Bal Bademli Puding
  • 2.5 su bardağı (500 ml) süt
  • 25 adet badem
  • 1 paket Pakmaya Bitter Pul Çikolata

Devamını Gör