Çikolatalı Puding


Enerji ve besin ögeleri
*100g
Enerji 129 Kcal (545 Kj)
Yağ 3,2 g
Karbonhidratlar 22,0 g
Protein 3,1 g

Açıklama

1 porsiyon (160 g) pudingde enerji değeri 206 Kcal (872 Kj)’dir. Bir paketten hazırlanmış ürün, yaklaşık 4 porsiyondur.

İçindekiler

Şeker, mısır nişastası, kakao tozu, bitter çikolata parçaları (% 4,35) (şeker, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör (soya lesitini), aroma verici, yemeklik tuz, aroma verici.
Soya ürünü içerir.
Eser miktarda Antep fıstığı, fındık, badem, gluten ve süt ürünü içerebilir.
Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiç bir ürün içermez.

Ambalaj Şekilleri

Gramaj         : 115 g Folyo

Koli içeriği    : 2 x (12 x 115 g)

Koli ağırlığı   : 2,76 kg

Öneriler

Hindistan cevizi, fındık, fıstık, çikolata parçaları, meyve şekerlemeleri ve taze meyve ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.
Pudingi ters çevirerek servis yapmak istiyorsanız 400 ml ( 2 su bardağı) süt ile pişirin ve önceden hafifçe ıslatılmış servis kaplarına döküp, soğutun.
Pudingin kabuk tutmasını önlemek için pişirdikten sonra arada karıştırarak 10 dakika soğutun ve kaselere paylaştırın. 

Tarifler

Kuru Meyveli Kup
Malzemeler
1 su bardağı küp doğranmış kayısı
1 çay bardağı( 50 g ) kuru üzüm
6 adet kuru incir
1 paket Pakmaya Vanilyalı Puding
6 su bardağı (1,2 litre) süt
1 paket Pakmaya Çikolatalı Puding
2 çay bardağı ( 80 g) ceviz kırığı
1 çay kaşığı tarçın
Üzeri için
½ çay bardağı ceviz kırığı
Hazırlanışı
Kuru incirleri sıcak suda 5 dakika bekletin. Vanilyalı pudingi 3,5 su bardağı süt ile çikolatalı pudingi de 2,5 su bardağı süt ile ayrı ayrı arkadalarındaki tariflerine göre pişirin. Kuru indirleri sıcak sudan çıkardıktan sonra, bir havku kağıt ile fazla suyunu alın. Kuru incirleri ve kuru kayısıyı küp küp küçük parçalara ayırın. Üzerine kuru üzün, ceviz kırığı ve tarçını ekleyerek karıştırın. Kup bardaklarına ilk olarak 1,5-2 yemek kaşığı hazırladığınız kuru meyve karışımından ekleyin. Karışımın üzerine de 1,5-2 yemek kaşığı çikolatalı puding koyarak bu işlemleri kup bardağı doluncaya kadar sürdürün. Buzdolabında 2-3 saat soğuttuktan sınra üzerine ceviz kırığı serperek servis yapın.


Pakmaya 2017 © Tüm Hakları Saklıdır. S.S.SYasal Uyarı

Google+