Bitter Çikolatalı Puding


Enerji ve besin ögeleri
*100g
Enerji 129 Kcal (544 Kj)
Yağ 3,3 g
Karbonhidratlar 21,3 g
Protein 3,5 g

Açıklama

1 porsiyon (160 g) pudingde enerji değeri 206 Kcal (870 Kj)’dir. Bir paketten hazırlanmış ürün, yaklaşık 4 porsiyondur.

İçindekiler

Şeker, kakao tozu, mısır nişastası, bitter çikolata parçaları (% 3,5) (şeker, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör (soya lesitini), aroma verici, yemeklik tuz, aroma verici.
Soya ürünü içerir.
Eser miktarda Antep fıstığı, fındık, badem, gluten ve süt ürünü içerebilir.
Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiç bir ürün içermez.

Ambalaj Şekilleri

Gramaj        : 115 g Folyo

Koli içeriği   : 2 x (12 x 115 g)

Koli ağırlığı  : 2,76 kg

Öneriler

Hindistan cevizi, fındık, fıstık, çikolata parçaları, meyve şekerlemeleri veya taze meyve ile süsleyereke servis yapabilirsinizç
Pudingi ters çevirerek servis yapmak istiyorsanız, 400 ml ( 2 su bardağı) süt ile pişirin ve önceden hafifçe ısıtılmış servis kaplarına döküp, soğutun.
Pudingin kabuk tutmasını önlemek için pişirdikten sonra arada karıştırarak 10 dakika soğutn ve kaselere paylaştırın. 

Tarifler

Elmalı Bisküvili Toplar
Malzemeler
1 paket pakmaya bitter çikolatalı puding
2 su bardağı (40 ml) süt
250 g pötibör bisküvi
3 adet elma
2 çay bardağı(80 g) dövülmüş ceviz
½ çay kaşığı toz tarçın
 
Hazırlanışı
Bisküvileri kırarak ufalayın, elmaları yıkayın, kabuklarını soyun ve rendeleyin. Bisküvi, elma rendesi, 1,5 çay bardağı dövülmüş ceviz ve toz tarçını bir kaşık yardımıyl karıştırın . (bisküvi ve elmaların hamur ahline gelmemsi için elle yoğurmayın). Ceviz büyüklüğünde parçalar alarak elde hafif sıkıştırın ve toplar oluşturun. Topları bir servis tabağına dizin. 2 su bardağı sütü bir tencereye koyun ve üzerine pudingi ilave ederek ocakta karıştırarak pişirin. Kaynama başlayınca ocağı kısın ve 3 dakika daha karıştırarak pişirme devam edin. Süre sonunda ocaktan alın kabuk oluşmaması iç,in arada karıştırarak 10 dakika soğutun. Kaşık yardımı ile pudingi elmalı bisküvili topların üzerine paylaştırın, kalan yarım çay bardağı dövülmüş ceviz ile süsleyin. Buzdolabına 1-2 saat soğuttuktan sonra servis edin. 


Pakmaya 2017 © Tüm Hakları Saklıdır. S.S.SYasal Uyarı

Google+