Çikolatalı Fındıklı Puding


Enerji ve besin ögeleri
*100g
Enerji 131 Kcal (551 Kj)
Yağ 3,0 g
Karbonhidratlar 22,8g
Protein 3,1 g

Açıklama

1 porsiyon (160 g) pudingde enerji değeri 210 Kcal (882 Kj)’dir. Bir paketten hazırlanmış ürün, yaklaşık 4 porsiyondur.

İçindekiler

Şeker, mısır nişastası, kakao tozu, bitter çikolata tozu (% 1,2) (şeker, kakao kitlesi, kakao yağı), öğütülmüş fındık içi (% 0,5), aroma verici, yemeklik tuz.
Fındık içerir.
Eser miktarda Antep fıstığı, badem, soya ürünü, gluten ve süt ürünü içerebilir. Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.

Ambalaj Şekilleri

Gramaj        : 118 g Folyo

Koli içeriği   : 2 x (12 x 118 g)

Koli ağırlığı  : 2,83 kg

Öneriler

Hindistan cevizi, fındık kırığı, çikolata parçaları, meyve şekerlemeleri ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.
Pudingi ters çevirerek servis yapmak istiyorsanız, 400 ml(2 su bardağı) süt ile pişirin ve önceden hafifçe ıslatılmış servis kaplarına döküp soğutun.
Pudingin kabuk tutmasını önlemek için pişirdikten sonra arada karıştırarak 10 dakika soğutun ve kaselere paylaştırın. 

Tarifler

Pudingli Kurabiye
Malzemeler
1 paket Pakmaya Çikolatalı Findıklı Puding
100 g margarin
1 çay bardağı (100 ml)sıvı yağ
1 yumurta
1 paket Pakmaya Hamur Kabartma Tozu
½ çay bardağı (25 g) fındık kırığı
2-3 su bardağı (200-300g) buğday unu
Yumurta, sıvı yağ, margarin ve pudingi bir kaba koyunve şekeri eritecek şekilde ezerek karıştırın. Üzerine fındık kırığı, hamur kabartma tozu ve un ilave edin. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur haline getirin. Bu hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elde yuvarlayın ve fırın tepsisine dizin. Önceden 180°C  ısıtılmış fırında , 20-30 dakika süre ile pişirin. 


Pakmaya 2017 © Tüm Hakları Saklıdır. S.S.SYasal Uyarı

Google+