Çikolatalı Bademli Puding


Enerji ve besin ögeleri
*100g
Enerji 132 Kcal (558 Kj)
Yağ 3,4 g
Karbonhidratlar 22,2 g
Protein 3,2 g

Açıklama

1 porsiyon (160 g) pudingde enerji değeri 211 Kcal (893 Kj)’dir. Bir paketten hazırlanmış ürün, yaklaşık 4 porsiyondur.

İçindekiler

Şeker, mısır nişastası, kakao tozu, badem kırığı (%4,2), bitter çikolata tozu (%1,0) (şeker, kakao kitlesi, kakao yağı), aroma verici, yemeklik tuz.
Badem içerir.
Eser miktarda Antep fıstığı, fındık, soya ürünü, gluten ve süt ürünü içerebilir.
Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.

Ambalaj Şekilleri

Gramaj        : 118 g Folyo

Koli İçeriği   : 2 x (12 x 118 g)

Koli Ağırlığı  : 2,83 kg

Öneriler

Hindistan cevizi, fındık, fıstık, çikolata parçaları meyve şekerlemeleri veya taze meyve ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.
Pudingi ters çevirerek servis yapmak istiyorsanız, 400 ml(2 su bardağı) süt ile pişirin ve önceden hafifçe ıslatılmış servis kaplarına döküp, soğutun.
Pudingin kabuk tutmasını önlemek için, pişirdikten sonra arada karıştırarak 10 dakika soğutun ve kaselere paylaştırın

Tarifler

Bal Bademli Puding
Malzemeler
1 paket Pakmaya Çikolatalı Bedemli Puding
2 su bardağı (400 ml)süt
100 ml krema
5 adet kuru incir
Üzeri için
½ çay bardağı (20 g) badem kırığı
2 yemek kaşığı (30 ml) bal
Hazırlanışı
İncirleri yıkayın ve küçük küpler halinde kesin. Üzerine sıcak su dökerek yaklaşık 10 dakika bekletin. Daha sonra süzün ve kağıt havlu üzerine koyarak fazla suyunu alın.
Pudingi 2 su bardağı süt ile bir tencereye boşaltın ve ocakta karıştırarak pişirin. Kaynama başlayınca ocağı kısın ve 3 dakika daha kaynatmaya devam edin. Ocaktan alıp arada karıştırarak bir süre soğumaya bırakın.
Bir çırpma kabına kremayı koyup mikser ile çırpın ve üzerine ılık pudingi ilave edip, yavaş devirde bir süre daha karıştırın. Daha sonra incirleri ekleyerek kaşık ile karışımı servis kaselerine boşaltın ve buzdolabına kayun. Dolaptan alınca tatlıları bir tatlı kaşığı bal ve badem kırığı ile süsleyin ve sulanabileceği için bekletmeden servis yapın. 


Pakmaya 2017 © Tüm Hakları Saklıdır. S.S.SYasal Uyarı

Google+