Vanilyalı Puding


Besin ve enerji ögeleri
*100g
Enerji 114 Kcal (481 Kj)
Yağ 2,8 g
Karbonhidratlar 19,4 g
Protein 2,8 g

Açıklama

1 porsiyon (160 g) pudingde enerji değeri 182 Kcal (770 Kj)’dir. Bir paketten hazırlanmış ürün, yaklaşık 5 porsiyondur.

İçindekiler

Şeker, mısır nişastası, aroma verici, yemeklik tuz, vanilya ekstraktı (%0,1), renklendirici (beta karoten).
Eser miktarda Antep fıstığı, fındık, badem, soya ürünü, gluten ve süt ürünü içerebilir.
Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.

Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Ambalaj Şekilleri

Gramaj        : 125 g folyo

Koli İçeriği   : 2 x (12 x 125 g)

Koli Ağırlığı  : 3,00 kg

Öneriler

Hindistan cevizi, fındık kırığı, çikolata parçaları, meyve şekerlemeleri ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.
Pudingi ters çevirerek servis yapmak istiyorsanız, 600 ml (3 su bardağı) süt ile pişirin ve önceden hafifçe ıslatılmış servis kaplarına döküp, soğutun.
Pudingin kabul tutmasını önlemek için, pişirdikten sonra arada karıştırarak 10 dakika soğutun ve kaselere paylaştırın.

Tarifler

Meyve Sulu Pudingli Küp
Malzemeler
2 paket Vanilyalı Puding
3 su bardağı (600 ml) süt
3 su bardağı (600 ml) vişne suyu
8 adet (50 g) pötibör bisküvi
1 paket (40 g) fındıklı krokan
Hazırlanışı
Bisküvile ve krokanı döverek ufaladıktan sonra, bir kap içerisinde karıştırın. 3 su bardağı vişne suyu ve 1 paket pudingi bir tencereye koyun ve ocakta karıştırarak pişirin. Kaynama başlayınca ocağı kısın ve 3 dakija daha pişirmeye devam edin. Süre sonunda ocaktan alın ve küp bardaklarına yarıya kadar koyun. Üzerine hazırlanan  krokan bisküvi karışımının yarısını paylaştırın. Diğer bir tencereye 3 su bardağı süt ve diğer pudingi koyun, ocakta karıştırarak pişirin. Kaynama başlayınca ocağı kısın ve 3 dakika pişirmeye devam edin. Süre sonunda ocaktan alın ve küp bardaklarına paylaştırın. Üzerine kalan krokan bisküvi karışımı ile süsleyin. Buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra servis yapın.


Pakmaya 2017 © Tüm Hakları Saklıdır. S.S.SYasal Uyarı

Google+