Muzlu Puding


Besin ve enerji ögeleri
*100g
Enerji 116 Kcal (490 Kj)
Yağ 2,9 g
Karbonhidratlar 19,6 g
Protein 2,9 g

Açıklama

1 porsiyon (160 g) pudingde enerji değeri 186 Kcal (784 Kj)’dir. Bir paketten hazırlanmış ürün, yaklaşık 5
 porsiyondur.

İçindekiler

Şeker, mısır nişastası, aroma verici, muz tozu (% 0,25), yemeklik tuz, renklendirici (beta karoten).
Eser miktarda Antep fıstığı, fındık, badem, soya ürünü, gluten ve süt ürünü içerebilir.
Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.

Ambalaj Şekilleri

Gramaj        : 125 g Folyo

Koli içeriği   : 2 x (12 x 125 g)

Koli ağırlığı  : 3,00 kg

Öneriler

Fındık, badem kırığı, çikolata parçaları, meyve parçaları veya şekerlemeleri ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.
Pudingi ters çevirerek servis yapmak istiyorsanız, 600 ml(3 su bardağı) süt ile pişirin ve önceden hafifçe ısıtılmış servis kaplarına dökün.
Pudingin kabuk tutmasını önelemek için pişirdikten sonra arada karıştırarak 10 dakika soğutun ve kaselere paylaştırın.

Tarifler

Elma Ceviz şenliği
Malzemeler
175 g (28 adet) kakaolu bisküvi
1 çay bardağı ( 100 ml) süt (ıslatmak için)
2 orta boy elma
1 çay bardağı (90 g) toz şeker
1 çay bardağı (50 g) dövülmüş ceviz
½ çay kaşığı toz tarçın
1 paket Pakmaya Muzlu Puding
3,65 su bardağı (750 ml) süt
Üzeri için
½ çay bardağı (15 g) Pakmaya Kakao
Hazırlanışı
Elmaları soyun ve iri rendeleyin. Üzerine toz şeker koyarak, orta ateşte 10-15 dakika kadar pişirin. Ocağı söndürünce dövülmüş ceviz ve toz tarşınbı ilave edip karıştırın.
Pudingi 3,5 su bardağı süt ile tarifine göre pişirin.
20x20 cm boyutlarında köşeli bir cam tepsinin tabanına bir sıra bisküvi dizin. Kaşık ile süt gezdirerek ıslatın ve üzerini kaplayacak kadar puding koyaak yayın. Üzerine de 1-2 kaşık elma karışımı serpin ve yeniden bisküvi dizerek aynı işlemleri 3 kez tekrarlayın. En üstünü puding ile düzgün bir şekilde kapatın. Buzluğa koyarak 3-4 saat soğutun ve üzerine kakao serptikten sonra dilimleyerek servis yapın.


Pakmaya 2017 © Tüm Hakları Saklıdır. S.S.SYasal Uyarı

Google+