Antep Fıstıklı Puding


Besin ve enerji ögeleri
*100g
Enerji 113 Kcal (478 Kj)
Yağ 2,9 g
Karbonhidratlar 19,0 g
Protein 2,8 g

Açıklama

1 porsiyon (160 g) pudingde enerji değeri 181 Kcal (765 Kj)’dir. Bir paketten hazırlanmış ürün, yaklaşık 4 porsiyondur.

İçindekiler

Şeker, mısır nişastası, Antep fıstığı kırığı (% 3,3), aroma verici, renklendiriciler (beta kroten, klorofil), yemeklik tuz.
Antep fıstığı içerir.
Eser miktarda fındık, badem, soya ürünü, gluten ve süt ürünü içerebilir.
Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiç bir ürün içermez.


Ambalaj Şekilleri

Gramaj        : 90 g Folyo

Koli içeriği   : 2 x (12 x 90 g)

Koli ağırlığı  : 2,16 kg

Öneriler

Çikolata parçaları, meyve parça ve/veya şekerlemeleri ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.
Pudingi ters çevirerek servis yapmak istiyorsanız, 400 ml (2 su bardağı) süt ile pişirin ve önceden hafifçe ıslatılmış servis kaplarına döküp, soğutun.
Pudingin kabuk tutmasını önlemek için pişirdikten sonra arada karıştırarak 10 dakika soğutun ve kaselere paylaştırın.

Tarifler

Çikoantepli Puding
Malzemeler
1 paket Pakmaya Antep Fıstıklı Puding
1 paket Pakmaya Bitter Çikolatalı Puding
5 su bardağı (1 litre) süt
Üzeri için
Antep fıstığı
Hazırlanışı
Bir tencereye bitter çikolatalı pudingi ve 2,5 su bardağı sütü koyun ve karıştırarak pişirin. Kaynama başlayınca ocağı kısın ve 3 dakika daha kaynatın. Servis kaselerinin yarısına kadar doldurun.
Antep fıstıklı pudingi 2,5 su bardağı süt ile yaklaşık 3 dakika kaynatın. Servis kadehlerindeki çikolatalı pudingin üzerine dökün. Buzdolabında soğutun ve servis öncesi Antep fıstığı ile süsleyin. 


Pakmaya 2017 © Tüm Hakları Saklıdır. S.S.SYasal Uyarı

Google+