Krem Şanti (sade)


Enerji ve besin ögleri
*75 g
2x75 g
(Süt ile) Enerji 183 Kcal (764 Kj)
(Süt ile) Yağ 9,8 g
(Süt ile) Karbonhidratlar 20,7 g
(Süt ile) Protein 2,9 g
(Su ile) Enerji 178 Kcal (743 Kj)
(Su ile) Yağ 9,6 g
(Su ile) Karbonhidratlar 21,8 g
(Su ile) Protein 1,0 g

İçindekiler

Şeker, toz glikoz şurubu, tam hidrojenize  bitkisel yağ (değişen miktarlarda palm ve Hindistan cevizi), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin asetik asit esterleri, yağ asitlerinin mono ve digliseridleri),  modifiye patates nişastası, dekstroz,  yağsız süt tozu, aroma verici, kıvam arttırıcı (guar gam).
Süt ürünü içerir.

Kullanım Şekli

Pasta, kek, turta, sütlü tatlı ve meyve salatalarının  hazırlanması ve dekorasyonunda kullanabilirsniz. 

Ambalaj Şekilleri

Tekli

Gramaj        : 75 g Folyo

Koli içeriği   : 2 x (12 x 75 g)

Koli ağırlığı  : 1,8 kg

 

İkili

Gramaj        : 2 x 72 g Folyo

Koli içeriği   : 12 x (2 x 72 g)

Koli ağırlığı  : 1,73 kg

Saklama Koşulları

Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Öneriler

Eğer daha koyu bir kıvam isterseniz 200 ml süt yerine 150 ml (1,5 çay bardağı) buzdolabında soğutulmuş su veya süt kullanabilirsiniz. Daha hafif ve köpüksü bir yapı için ise 200 ml soğutulmuş su kullanınız. 

Tarifler

Muzlu Kup
Malzemeler
1 paket Pakmaya Muzlu Puding
1 paket Pakmaya Krem Şanti
3,5 su bardağı (750 ml) süt
½ paket (100 g) labne peyniri
10-12 adet ( 50 g) yulaflı bisküvi
2 adet muz
½ çay bardağı ( 20 g) dövülmüş ceviz
½ çay kaşığı tarçın
 
Üstü için
Ceviz, tarçın, Antep Fıstığı
Hazırlanışı
3,5 su bardağu süt ile pudingi tarifine göre pişirin ve soğumaya bırakın. Puding oda sıcaklığına geldiğinde üzerine toz krem şantiyi ilave edin ve mikser ile çırğın. Ardından ½ paket labne peynirini ekleyip düşük devirde çırpmaya devam edin. Muzları ezerek püre haline getirin, tarçın ve ceviz ekleyerek karıştırın. Bisküvileri ezerek toz tarçın ve ceviz ekleyerek karıştırın. Bisküvileri ezerek toz haline getirin. Kup bardaklarına krema karışımından bir miktar koyun üzerine bisküvi tozu ve muz püresi ilave edin tekrar krema karışımı koyarak istediğiniz şekilde katlar oluşturun. Buzdolabına en az 2 saat soğuttuktan sonra üzerilerini ceviz, tarçın, antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.


Pakmaya 2017 © Tüm Hakları Saklıdır. S.S.SYasal Uyarı

Google+