Pul Çikolata


İçindekiler

Şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, kakao tozu, emülgatör (soya lesitini), aroma verici (vanillin).

Toplam kakao kuru maddesi min. %46,4.

Soya ürünü içerir.

Eser miktarda süt ürünü, Antep fıstığı, badem, fındık ve gluten içerebilir.
Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.

Kullanım Şekli

Benmari usulü çikolata eritmek için; küçük bir tencereye yarısından az su koyun.Tencerenin üzerine oturacak şekilde ısıya dayanıklı bir baska kap yerlestirin çikolataları içine dökün. Arada kaşıkla karıştırarak, çikolatalar su buharında eriyinceye kadar ısıtın. Ocaktan aldıktan sonra sertleşmeden kullanın.

Saklama Koşulları

15-20°C sıcaklıkta, max. %70 bagıl nemde, serin ve kuru bir yerde, kokudan ve direk ışıktan uzakta saklayın. Ani ısı değişikliklerine maruz kaldığında, çikolataların üzerinde kakao yağının yüzeye çıkmasından kaynaklanan beyazlaşmalar olabilir.


Pakmaya 2017 © Tüm Hakları Saklıdır. S.S.SYasal Uyarı

Google+