;
Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Pizza Geliştiricisi

Pizza Geliştiricisi

Pakmaya Pizza Geliştiricisi kullanıldığında, yağ kullanımına gerek yoktur. İstenilen renkte ve çıtır pizza elde edilir. Pizza Geliştiricisi ile hazırlanan hamurlar gün içerisinde kullanılabildiği gibi +4°C’de, 4-5 gün boyunca bekletilen hamurlar ile de pizza üretimi yapılabilir. Pizza hamurlarında stabilite ve dayanıklılık sağlar. Pizza hamurlarının rahat açılmasını sağlar.

DİĞER EKMEK GELİŞTİRİCİLER

Ekazyme Çatal

4 kg

Ekazyme Spiral

4 kg

Ekazyme Çatal

10 kg

Ekazyme Spiral

10 kg

Eka-Soft

500 g

Eka-Excel

10 g

Yeni Eka-Pres

500 g

Ekazyme Ekşili

10 kg

Pizza Geliştiricisi

NEWS FROM PAKMAYA

Domestication Of Yeast?

About Us

Pizza Geliştiricisi

Pakmaya Pizza Geliştiricisi kullanıldığında, yağ kullanımına gerek yoktur. İstenilen renkte ve çıtır pizza elde edilir. Pizza Geliştiricisi ile hazırlanan hamurlar gün içerisinde kullanılabildiği gibi +4°C’de, 4-5 gün boyunca bekletilen hamurlar ile de pizza üretimi yapılabilir. Pizza hamurlarında stabilite ve dayanıklılık sağlar. Pizza hamurlarının rahat açılmasını sağlar.

    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    %2

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    20 kg koli

DİĞER EKMEK GELİŞTİRİCİLER

Ekazyme Çatal

4 kg

Ekazyme Spiral

4 kg

Ekazyme Çatal

10 kg

Ekazyme Spiral

10 kg

Eka-Soft

500 g

Eka-Excel

10 g

Yeni Eka-Pres

500 g

Ekazyme Ekşili

10 kg

" Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! "