Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Anadolu Ekmeği Karışımı

Anadolu Ekmeği Karışımı

Tavsiye edilen üretim şekli Yoğurma Süresi: 5 dakika yavaş, 10-15 dakika hızlı (spiral) 20-30 dakika (çatal) Ekmek karışımı 20 kg   Hamur sıcaklığı 22-24 OC Su 12,2 L   Hamur ağırlığı İstenilen büyüklükte Tuz 0,26 kg Fermentasyon 60-70 dakika Pakmaya 0,6 kg  Pişirme sıcaklığı 220-240 OC (buhar verilecek)

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    20 kg

DİĞER EKMEK KARIŞIMLARI

Northland Ekmeği

20 kg

Pakmaya Siyez Unlu Ekmek Premiksi

15 kg

Çavdar Ekmeği Premiksi

15 kg

Anadolu Ekmeği Premiksi

15 kg

Çok Tahıllı Ekmek Premiksi

15 kg

Spesiyal Mısır Ekmeği Karışımı

20 kg

Ege Çeşnili Ekmek Karışımı

20 kg

Yulaflı Ekmek Karışımı

20 kg

Anadolu Ekmeği Karışımı

NEWS FROM PAKMAYA

Domestication Of Yeast?

About Us

Anadolu Ekmeği Karışımı

Tavsiye edilen üretim şekli Yoğurma Süresi: 5 dakika yavaş, 10-15 dakika hızlı (spiral) 20-30 dakika (çatal) Ekmek karışımı 20 kg   Hamur sıcaklığı 22-24 OC Su 12,2 L   Hamur ağırlığı İstenilen büyüklükte Tuz 0,26 kg Fermentasyon 60-70 dakika Pakmaya 0,6 kg  Pişirme sıcaklığı 220-240 OC (buhar verilecek)

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    20 kg

DİĞER EKMEK KARIŞIMLARI

Northland Ekmeği

20 kg

Pakmaya Siyez Unlu Ekmek Premiksi

15 kg

Çavdar Ekmeği Premiksi

15 kg

Anadolu Ekmeği Premiksi

15 kg

Çok Tahıllı Ekmek Premiksi

15 kg

Spesiyal Mısır Ekmeği Karışımı

20 kg

Ege Çeşnili Ekmek Karışımı

20 kg

Yulaflı Ekmek Karışımı

20 kg

" Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! "