;
Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Çavdar Ekmeği Premiksi

Çavdar Ekmeği Premiksi

Tavsiye edilen üretim şekli Yoğurma Süresi: 5 dakika yavaş, 10-15 dakika hızlı (spiral) 20-30 dakika (çatal) Ekmek karışımı: 15 kg   Hamur sıcaklığı: 22-24 OC Su: 31 L   Hamur ağırlığı: İstenilen büyüklükte Tuz: 0,65 kg Un: 35 kg Fermentasyon: 60-70 dakika Pakmaya: 1,5 kg  Pişirme sıcaklığı: 220-240 OC (buhar verilecek) 

DİĞER EKMEK KARIŞIMLARI

Prestige Ciabatta Ekmek Premiksi 3'ü 1 Arada

1 kg

Prestige Artizan Ekmek Premiksi 3'ü 1 Arada

1 kg

Pakmaya Siyez Unlu Ekmek Premiksi

15 kg

Anadolu Ekmeği Premiksi

15 kg

Çok Tahıllı Ekmek Premiksi

15 kg

Spesiyal Mısır Ekmeği Karışımı

20 kg

Ege Çeşnili Ekmek Karışımı

20 kg

Yulaflı Ekmek Karışımı

20 kg

Çavdar Ekmeği Premiksi

NEWS FROM PAKMAYA

Domestication Of Yeast?

About Us

Çavdar Ekmeği Premiksi

Tavsiye edilen üretim şekli Yoğurma Süresi: 5 dakika yavaş, 10-15 dakika hızlı (spiral) 20-30 dakika (çatal) Ekmek karışımı: 15 kg   Hamur sıcaklığı: 22-24 OC Su: 31 L   Hamur ağırlığı: İstenilen büyüklükte Tuz: 0,65 kg Un: 35 kg Fermentasyon: 60-70 dakika Pakmaya: 1,5 kg  Pişirme sıcaklığı: 220-240 OC (buhar verilecek) 

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    15 kg

DİĞER EKMEK KARIŞIMLARI

Prestige Ciabatta Ekmek Premiksi 3'ü 1 Arada

1 kg

Prestige Artizan Ekmek Premiksi 3'ü 1 Arada

1 kg

Pakmaya Siyez Unlu Ekmek Premiksi

15 kg

Anadolu Ekmeği Premiksi

15 kg

Çok Tahıllı Ekmek Premiksi

15 kg

Spesiyal Mısır Ekmeği Karışımı

20 kg

Ege Çeşnili Ekmek Karışımı

20 kg

Yulaflı Ekmek Karışımı

20 kg

“ Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! ”