;
Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Pakmaya Siyez Unlu Ekmek Premiksi

Pakmaya Siyez Unlu Ekmek Premiksi

Pakmaya Siyez Unlu Ekmek Premiksi doğal ekşi hamur tozlarıyla aromatik olarak zenginleştirilmiş ekmek premiksidir.

 

Hazırlanışı

Yoğurmadan 30 dakika sonra 300-400g kesilen hamurlar 15 dakika dinlendirilir. Sekil verilen hamurlar, tava veya pasalara dizilerek buhar odasında 60-70 dakika büyütülür. Matador fırında 220°C, döner fırında 260°C, kara fırında ise 200°C buhar verilerek pişirilir.

  • Kullanım Şekli
    Kullanım Şekli
    Siyez Unlu Ekmek Karışımı :1 kg
    Ekmeklik buğday unu: 8 kg
    Tandırlık un: 2 kg
    Yaş Pakmaya veya Prestige Artizan Premiks: 0,2 kg
    Tuz: 0,13 kg Su: 6,2-6,5 lt

    Çatal yoğurucu : 30-40 dakika
    Spiral yoğuru : 5 dakika yavaş 10-15 dakika hızlı
    Hamur sıcaklığı: 24-26 °C
  • Ambalaj Şekilleri
    Ambalaj Şekilleri

    15 kg

DİĞER EKMEK KARIŞIMLARI

Prestige Ciabatta Ekmek Premiksi 3'ü 1 Arada

1 kg

Prestige Artizan Ekmek Premiksi 3'ü 1 Arada

1 kg

Çavdar Ekmeği Premiksi

15 kg

Anadolu Ekmeği Premiksi

15 kg

Çok Tahıllı Ekmek Premiksi

15 kg

Spesiyal Mısır Ekmeği Karışımı

20 kg

Ege Çeşnili Ekmek Karışımı

20 kg

Yulaflı Ekmek Karışımı

20 kg

Pakmaya Siyez Unlu Ekmek Premiksi

NEWS FROM PAKMAYA

Domestication Of Yeast?

About Us

Pakmaya Siyez Unlu Ekmek Premiksi

Pakmaya Siyez Unlu Ekmek Premiksi doğal ekşi hamur tozlarıyla aromatik olarak zenginleştirilmiş ekmek premiksidir.

 

Hazırlanışı

Yoğurmadan 30 dakika sonra 300-400g kesilen hamurlar 15 dakika dinlendirilir. Sekil verilen hamurlar, tava veya pasalara dizilerek buhar odasında 60-70 dakika büyütülür. Matador fırında 220°C, döner fırında 260°C, kara fırında ise 200°C buhar verilerek pişirilir.

    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    Siyez Unlu Ekmek Karışımı :1 kg
    Ekmeklik buğday unu: 8 kg
    Tandırlık un: 2 kg
    Yaş Pakmaya veya Prestige Artizan Premiks: 0,2 kg
    Tuz: 0,13 kg Su: 6,2-6,5 lt

    Çatal yoğurucu : 30-40 dakika
    Spiral yoğuru : 5 dakika yavaş 10-15 dakika hızlı
    Hamur sıcaklığı: 24-26 °C
    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    15 kg

DİĞER EKMEK KARIŞIMLARI

Prestige Ciabatta Ekmek Premiksi 3'ü 1 Arada

1 kg

Prestige Artizan Ekmek Premiksi 3'ü 1 Arada

1 kg

Çavdar Ekmeği Premiksi

15 kg

Anadolu Ekmeği Premiksi

15 kg

Çok Tahıllı Ekmek Premiksi

15 kg

Spesiyal Mısır Ekmeği Karışımı

20 kg

Ege Çeşnili Ekmek Karışımı

20 kg

Yulaflı Ekmek Karışımı

20 kg

“ Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! ”