Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Ekşi Mayalı Ramazan Pidesi Harcı

Ekşi Mayalı Ramazan Pidesi Harcı

Ekşi Mayalı Ramazan Pidesi Harcı hamurunun daha kolay işlenebilmesini sağlar. Ramazan pidesine, renk, yumuşaklık ve kabukta gevreklik kazandırır. Yoğurma esnasında hamurun erken olgunlaşmasını sağlar. İçeriğindeki ekşi hamur tozu sayesinde daha lezzetli pideler elde etme imkanı sağlar.

    Raf Ömrü

    Raf Ömrü

    1 Yıl
    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    Buğday unu 50 kg Ekşi Mayalı Pide harcı 1,5 kg Tuz 1 kg Su 40-45 lt (Un kuvvetine göre değişebilir) Çatal yoğurucu : 50-60 dakika Spiral yoğurucu : 5 dakika yavaş, 15-20 dakika hızlı Hamur sıcaklığı : 22-24 °C Yoğurmadan 30-45 dakika sonra hamurlar istenilen büyüklükte kesilir. Sekil verilen hamurlar tava veya pasalara dizilerek, buhar odasında 50-60 dakika büyütülür, 240-260°C lik (Matador) fırında buhar verilerek pişirilir.

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    10 x 1 kg

DİĞER MAYALI EKMEK HARÇLARI

Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Artizan

1 kg

Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Patatesli

1 kg

Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Geleneksel

1 kg

Mayalı Ekmek Harcı Kafkas

1 kg

Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Ciabatta

1 kg

Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Ciabatta Soft

1 kg

Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Anadolu

1 kg

Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Sarı Buğday

1 kg

Ekşi Mayalı Ramazan Pidesi Harcı

NEWS FROM PAKMAYA

Domestication Of Yeast?

About Us

Ekşi Mayalı Ramazan Pidesi Harcı

Ekşi Mayalı Ramazan Pidesi Harcı hamurunun daha kolay işlenebilmesini sağlar. Ramazan pidesine, renk, yumuşaklık ve kabukta gevreklik kazandırır. Yoğurma esnasında hamurun erken olgunlaşmasını sağlar. İçeriğindeki ekşi hamur tozu sayesinde daha lezzetli pideler elde etme imkanı sağlar.

    Raf Ömrü

    Raf Ömrü

    1 Yıl
    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    Buğday unu 50 kg Ekşi Mayalı Pide harcı 1,5 kg Tuz 1 kg Su 40-45 lt (Un kuvvetine göre değişebilir) Çatal yoğurucu : 50-60 dakika Spiral yoğurucu : 5 dakika yavaş, 15-20 dakika hızlı Hamur sıcaklığı : 22-24 °C Yoğurmadan 30-45 dakika sonra hamurlar istenilen büyüklükte kesilir. Sekil verilen hamurlar tava veya pasalara dizilerek, buhar odasında 50-60 dakika büyütülür, 240-260°C lik (Matador) fırında buhar verilerek pişirilir.

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    10 x 1 kg

DİĞER MAYALI EKMEK HARÇLARI

Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Artizan

1 kg

Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Patatesli

1 kg

Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Geleneksel

1 kg

Mayalı Ekmek Harcı Kafkas

1 kg

Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Ciabatta

1 kg

Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Ciabatta Soft

1 kg

Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Anadolu

1 kg

Ekşi Mayalı Ekmek Harcı Sarı Buğday

1 kg

" Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! "