Ücretsiz Danışma Hattı
Ücretsiz Danışma Hattı
Ücretsiz Danışma Hattı
![]() |
![]() |
![]() |
Şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), laktoz (süt ürünü), emülgatör (ayçiçek lesitini). Beyaz çikolatada kakao yağı en az %20, toplam süt kuru maddesi en az %26 'dır. Eser miktarda fındık, Antep fıstığı, badem, gluten ve soya ürünü içerebilir. Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.
Rutubetsiz, serin, kuru, kokusuz ve ısık almayan ortamda saklayınız.
Benmari usulü beyaz çikolata eritmek için; yeterli miktarda su kaynatın ve bu suyu ısıya dayanıklı, derin başka bir kaba boşaltın. Çikolatayı temiz ve mutlaka kuru derin bir kaseye koyup su dolu kaba dikkatlice yerleştirin. (Çikolataların bulunduğu kaba su kaçmaması için kap derinliğini ve su seviyesini dikkatli ayarlayın. Çikolata su ile temas eder veya fazla ısıtılırsa erime güçleşecektir.) Çikolataları kuru ve temiz bir kaşık ile arada karıştırarak erimeye bırakın, eridikçe karıştırmaya devam edin. Tamamen eridiğinde sıcak su içerisinden çikolata kabını alın ve erimiş çikolatayı bekletmeden kullanın. Eğer daha gevşek bir yapı istiyorsanız, 1-2 çay kaşığı sıvı yağ ilave edebilirsiniz. Bu amaç için, süt ilavesinden kaçınınız.
![]() |
![]() |
![]() |
Şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), laktoz (süt ürünü), emülgatör (ayçiçek lesitini). Beyaz çikolatada kakao yağı en az %20, toplam süt kuru maddesi en az %26 'dır. Eser miktarda fındık, Antep fıstığı, badem, gluten ve soya ürünü içerebilir. Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.
Rutubetsiz, serin, kuru, kokusuz ve ısık almayan ortamda saklayınız.
Benmari usulü beyaz çikolata eritmek için; yeterli miktarda su kaynatın ve bu suyu ısıya dayanıklı, derin başka bir kaba boşaltın. Çikolatayı temiz ve mutlaka kuru derin bir kaseye koyup su dolu kaba dikkatlice yerleştirin. (Çikolataların bulunduğu kaba su kaçmaması için kap derinliğini ve su seviyesini dikkatli ayarlayın. Çikolata su ile temas eder veya fazla ısıtılırsa erime güçleşecektir.) Çikolataları kuru ve temiz bir kaşık ile arada karıştırarak erimeye bırakın, eridikçe karıştırmaya devam edin. Tamamen eridiğinde sıcak su içerisinden çikolata kabını alın ve erimiş çikolatayı bekletmeden kullanın. Eğer daha gevşek bir yapı istiyorsanız, 1-2 çay kaşığı sıvı yağ ilave edebilirsiniz. Bu amaç için, süt ilavesinden kaçınınız.