;
Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Bitter Pul Çikolata

Bitter Pul Çikolata

Benmari usulü çikolata eritmek için; küçük bir tencereye yarısından az su koyun.Tencerenin üzerine oturacak şekilde ısıya dayanıklı bir baska kap yerlestirin çikolataları içine dökün. Arada kaşıkla karıştırarak, çikolatalar su buharında eriyinceye kadar ısıtın. Ocaktan aldıktan sonra sertleşmeden kullanın.

  • İçindekiler
    İçindekiler

    Şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, kakao tozu, emülgatör (soya lesitini), aroma verici (vanillin).

    Toplam kakao kuru maddesi min. %46,4.

    Soya ürünü içerir.

    Eser miktarda süt ürünü, Antep fıstığı, badem, fındık ve gluten içerebilir.

    Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.

  • Saklama Koşulları
    Saklama Koşulları

    15-20°C sıcaklıkta, max. %70 bagıl nemde, serin ve kuru bir yerde, kokudan ve direk ışıktan uzakta saklayın. Ani ısı değişikliklerine maruz kaldığında, çikolataların üzerinde kakao yağının yüzeye çıkmasından kaynaklanan beyazlaşmalar olabilir.

  • Kullanım Şekli
    Kullanım Şekli

    Benmari usulü çikolata eritmek için; küçük bir tencereye yarısından az su koyun.Tencerenin üzerine oturacak şekilde ısıya dayanıklı bir baska kap yerlestirin çikolataları içine dökün. Arada kaşıkla karıştırarak, çikolatalar su buharında eriyinceye kadar ısıtın. Ocaktan aldıktan sonra sertleşmeden kullanın.

  • Ambalaj Şekilleri
    Ambalaj Şekilleri

    100 gr

DİĞER ÇİKOLATALAR

Sütlü Pul Çikolata

100 gr

Çift Renkli Damla Çikolata

70 g

Parça Çikolata Sütlü

70 g

Parça Çikolata Bitter

70 g

Kurabiye Çikolatası Sütlü

90 g

Kurabiye Çikolatası Bitter

90 g

Bitter Pul Çikolata

NEWS FROM PAKMAYA

Domestication Of Yeast?

About Us

Bitter Pul Çikolata

Benmari usulü çikolata eritmek için; küçük bir tencereye yarısından az su koyun.Tencerenin üzerine oturacak şekilde ısıya dayanıklı bir baska kap yerlestirin çikolataları içine dökün. Arada kaşıkla karıştırarak, çikolatalar su buharında eriyinceye kadar ısıtın. Ocaktan aldıktan sonra sertleşmeden kullanın.

    İçindekiler

    İçindekiler

    Şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, kakao tozu, emülgatör (soya lesitini), aroma verici (vanillin).

    Toplam kakao kuru maddesi min. %46,4.

    Soya ürünü içerir.

    Eser miktarda süt ürünü, Antep fıstığı, badem, fındık ve gluten içerebilir.

    Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.

    Saklama Koşulları

    Saklama Koşulları

    15-20°C sıcaklıkta, max. %70 bagıl nemde, serin ve kuru bir yerde, kokudan ve direk ışıktan uzakta saklayın. Ani ısı değişikliklerine maruz kaldığında, çikolataların üzerinde kakao yağının yüzeye çıkmasından kaynaklanan beyazlaşmalar olabilir.

    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    Benmari usulü çikolata eritmek için; küçük bir tencereye yarısından az su koyun.Tencerenin üzerine oturacak şekilde ısıya dayanıklı bir baska kap yerlestirin çikolataları içine dökün. Arada kaşıkla karıştırarak, çikolatalar su buharında eriyinceye kadar ısıtın. Ocaktan aldıktan sonra sertleşmeden kullanın.

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    100 gr

DİĞER ÇİKOLATALAR

Sütlü Pul Çikolata

100 gr

Çift Renkli Damla Çikolata

70 g

Parça Çikolata Sütlü

70 g

Parça Çikolata Bitter

70 g

Kurabiye Çikolatası Sütlü

90 g

Kurabiye Çikolatası Bitter

90 g

" Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! "