Ücretsiz Danışma Hattı
Ücretsiz Danışma Hattı
Ücretsiz Danışma Hattı
![]() |
![]() |
![]() |
Şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, kakao tozu, emülgatör (ayçiçek lesiteni). Toplam kakao kuru maddesi en az %46,4'tür. Eser miktarda süt ürünü, Antep fıstığı, badem, fındık, gluten ve soya içerebilir.
15-20°C sıcaklıkta, max. %70 bagıl nemde, serin ve kuru bir yerde, kokudan ve direk ışıktan uzakta saklayın. Ani ısı değişikliklerine maruz kaldığında, çikolataların üzerinde kakao yağının yüzeye çıkmasından kaynaklanan beyazlaşmalar olabilir.
Benmari usulü çikolata eritmek için; küçük bir tencereye yarısından az su koyun.Tencerenin üzerine oturacak şekilde ısıya dayanıklı bir baska kap yerlestirin çikolataları içine dökün. Arada kaşıkla karıştırarak, çikolatalar su buharında eriyinceye kadar ısıtın. Ocaktan aldıktan sonra sertleşmeden kullanın.
100 gr
![]() |
![]() |
![]() |
Şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, kakao tozu, emülgatör (ayçiçek lesiteni). Toplam kakao kuru maddesi en az %46,4'tür. Eser miktarda süt ürünü, Antep fıstığı, badem, fındık, gluten ve soya içerebilir.
15-20°C sıcaklıkta, max. %70 bagıl nemde, serin ve kuru bir yerde, kokudan ve direk ışıktan uzakta saklayın. Ani ısı değişikliklerine maruz kaldığında, çikolataların üzerinde kakao yağının yüzeye çıkmasından kaynaklanan beyazlaşmalar olabilir.
Benmari usulü çikolata eritmek için; küçük bir tencereye yarısından az su koyun.Tencerenin üzerine oturacak şekilde ısıya dayanıklı bir baska kap yerlestirin çikolataları içine dökün. Arada kaşıkla karıştırarak, çikolatalar su buharında eriyinceye kadar ısıtın. Ocaktan aldıktan sonra sertleşmeden kullanın.
100 gr