%69 oranında sütlü çikolata, %31 oranında gerçek karamel küpleri içeren Pakmaya Karamelli Sütlü Parça Çikolata, tek parçada karamel ve çikolata uyumu sunuyor. Karamelli Sütlü Parça Çikolata kullanarak hazırlayacağınız kek, kurabiye, muffin, tatlı çörek ve diğer tarifler, karamel dolgulu parça çikolatalar sayesinde doyumsuz birer lezzete dönüşüyor.
Tatlı ve hamur işi tariflerinin hazırlık aşamasında iç malzemesine ekleyerek kullanabileceğiniz Pakmaya Karamelli Sütlü Parça Çikolata'yı dilerseniz dekorasyon malzemesi olarak da kullanabilirsiniz.
Bunun için tek yapmanız gereken karamelli sütlü parça çikolataları tatlı ve hamur işlerinizin üzerine istediğiniz yoğunlukta serpmek. Daha sonra geriye sadece ortaya çıkan benzersiz tatların keyfini çıkarmak kalıyor!
İçindekiler
Sütlü çikolata %69 [Şeker, kakao yağı, peynir altı
suyu tozu (süt ürünü), kakao kitlesi, tam yağlı süt tozu, süt
yağı, emülgatör (ayçiçek lesitini)], karamel küpleri %31 [Şeker,
glikoz şurubu, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm), tam yağlı süt
tozu, nişasta (mısır), kıvam arttırıcı (pektin), emülgatör (ayçiçek
lesitini), aroma verici, sofra tuzu], parlatıcı (gum arabik).
Sütlü çikolatada kakao kuru maddesi en az %29, süt kuru
maddesi en az %14' dür. Eser miktarda fındık, Antep fıstığı, gluten, badem ve soya ürünü
içerebilir.
Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez
Depolama Şartı
15-20 °C sıcaklıkta, en fazla %60 bağıl nemde, kokusuz ve
direkt ışıktan uzak ortamda saklayınız.
%69 oranında sütlü çikolata, %31 oranında gerçek karamel küpleri içeren Pakmaya Karamelli Sütlü Parça Çikolata, tek parçada karamel ve çikolata uyumu sunuyor. Karamelli Sütlü Parça Çikolata kullanarak hazırlayacağınız kek, kurabiye, muffin, tatlı çörek ve diğer tarifler, karamel dolgulu parça çikolatalar sayesinde doyumsuz birer lezzete dönüşüyor.
Tatlı ve hamur işi tariflerinin hazırlık aşamasında iç malzemesine ekleyerek kullanabileceğiniz Pakmaya Karamelli Sütlü Parça Çikolata'yı dilerseniz dekorasyon malzemesi olarak da kullanabilirsiniz.
Bunun için tek yapmanız gereken karamelli sütlü parça çikolataları tatlı ve hamur işlerinizin üzerine istediğiniz yoğunlukta serpmek. Daha sonra geriye sadece ortaya çıkan benzersiz tatların keyfini çıkarmak kalıyor!
İçindekiler
Sütlü çikolata %69 [Şeker, kakao yağı, peynir altı
suyu tozu (süt ürünü), kakao kitlesi, tam yağlı süt tozu, süt
yağı, emülgatör (ayçiçek lesitini)], karamel küpleri %31 [Şeker,
glikoz şurubu, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm), tam yağlı süt
tozu, nişasta (mısır), kıvam arttırıcı (pektin), emülgatör (ayçiçek
lesitini), aroma verici, sofra tuzu], parlatıcı (gum arabik).
Sütlü çikolatada kakao kuru maddesi en az %29, süt kuru
maddesi en az %14' dür. Eser miktarda fındık, Antep fıstığı, gluten, badem ve soya ürünü
içerebilir.
Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez
Saklama Koşulları
15-20 °C sıcaklıkta, en fazla %60 bağıl nemde, kokusuz ve
direkt ışıktan uzak ortamda saklayınız.