Ücretsiz Danışma Hattı
Ücretsiz Danışma Hattı
Ücretsiz Danışma Hattı
Çikolatanın en saf hali olan pul formundaki bu çikolata, mutfakta geçirdiğiniz zamanı çok daha verimli hale getirecek! Benmari usulü kolaylıkla eriterek ganaj veya fondü yapımında kullanabileceğiniz Pakmaya Sütlü Pul Çikolata'yı bir kez denedikten sonra başka çikolatalı tariflerde de kullanmak isteyeceğinizden eminiz.
Ellerinizle hazırladığınız ve sevginizi katarak mükemmel hale getirdiğiniz tatlılarınıza sütlü pul çikolata ile son dokunuşu yaparak imzanızı atabilirsiniz. Çünkü pastalarınızı ve diğer tatlılarınızı sütlü yumuşak lezzete kavuşturmak için tek ihtiyacınız olan, Pakmaya Sütlü Pul Çikolata!
Üstelik pul formu ile kırmaya ya da parçalamaya ihtiyaç duymadan pratik bir şekilde eritebileceğiniz bu çikolata, mutfaktaki iş yükünüzü hafifletmeyi de sağlıyor. Sütlü pul çikolata kullanarak yapacağınız tüm tariflerinizin sizin ve sevdiklerinizin favorileri arasına gireceğinden kesinlikle emin olabilirsiniz!
15-20°C sıcaklıkta, max. %70 bagıl nemde, serin ve kuru bir yerde, kokudan ve direk ışıktan uzakta saklayın. Ani ısı değişikliklerine maruz kaldığında, çikolataların üzerinde kakao yağının yüzeye çıkmasından kaynaklanan beyazlaşmalar olabilir.
100 gr
Çikolatanın en saf hali olan pul formundaki bu çikolata, mutfakta geçirdiğiniz zamanı çok daha verimli hale getirecek! Benmari usulü kolaylıkla eriterek ganaj veya fondü yapımında kullanabileceğiniz Pakmaya Sütlü Pul Çikolata'yı bir kez denedikten sonra başka çikolatalı tariflerde de kullanmak isteyeceğinizden eminiz.
Ellerinizle hazırladığınız ve sevginizi katarak mükemmel hale getirdiğiniz tatlılarınıza sütlü pul çikolata ile son dokunuşu yaparak imzanızı atabilirsiniz. Çünkü pastalarınızı ve diğer tatlılarınızı sütlü yumuşak lezzete kavuşturmak için tek ihtiyacınız olan, Pakmaya Sütlü Pul Çikolata!
Üstelik pul formu ile kırmaya ya da parçalamaya ihtiyaç duymadan pratik bir şekilde eritebileceğiniz bu çikolata, mutfaktaki iş yükünüzü hafifletmeyi de sağlıyor. Sütlü pul çikolata kullanarak yapacağınız tüm tariflerinizin sizin ve sevdiklerinizin favorileri arasına gireceğinden kesinlikle emin olabilirsiniz!
15-20°C sıcaklıkta, max. %70 bagıl nemde, serin ve kuru bir yerde, kokudan ve direk ışıktan uzakta saklayın. Ani ısı değişikliklerine maruz kaldığında, çikolataların üzerinde kakao yağının yüzeye çıkmasından kaynaklanan beyazlaşmalar olabilir.
100 gr