;
Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Sütlü Pul Çikolata

Sütlü Pul Çikolata

  • Saklama Koşulları
    Saklama Koşulları

    15-20°C sıcaklıkta, max. %70 bagıl nemde, serin ve kuru bir yerde, kokudan ve direk ışıktan uzakta saklayın. Ani ısı değişikliklerine maruz kaldığında, çikolataların üzerinde kakao yağının yüzeye çıkmasından kaynaklanan beyazlaşmalar olabilir.

  • Ambalaj Şekilleri
    Ambalaj Şekilleri

    100 gr

DİĞER ÇİKOLATALAR

Çift Renkli Damla Çikolata

70 g

Bitter Pul Çikolata

100 gr

Parça Çikolata Sütlü

70 g

Parça Çikolata Bitter

70 g

Kurabiye Çikolatası Sütlü

90 g

Kurabiye Çikolatası Bitter

90 g

Sütlü Pul Çikolata

NEWS FROM PAKMAYA

Domestication Of Yeast?

About Us

Sütlü Pul Çikolata

    Saklama Koşulları

    Saklama Koşulları

    15-20°C sıcaklıkta, max. %70 bagıl nemde, serin ve kuru bir yerde, kokudan ve direk ışıktan uzakta saklayın. Ani ısı değişikliklerine maruz kaldığında, çikolataların üzerinde kakao yağının yüzeye çıkmasından kaynaklanan beyazlaşmalar olabilir.

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    100 gr

DİĞER ÇİKOLATALAR

Çift Renkli Damla Çikolata

70 g

Bitter Pul Çikolata

100 gr

Parça Çikolata Sütlü

70 g

Parça Çikolata Bitter

70 g

Kurabiye Çikolatası Sütlü

90 g

Kurabiye Çikolatası Bitter

90 g

" Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! "