Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Şef Krema

Şef Krema

Bitkisel ve süt proteini karışımı içeren şeker ilavesiz Pakmaya ŞefKrema, mükemmel tatlar yaratmak için ihtiyacınız olan kremayı sizlere sunuyor. Çırpma ile 2 kata kadar kabaran yoğun kıvamlı Pakmaya ŞefKrema'yı ister yemeklerinizde ister tatlılarda kullanarak tariflerinizin lezzetine lezzet katabilirsiniz. Dilerseniz şeker ekleyerek de kullanabileceğiniz Pakmaya ŞefKrema ile siz de damak çatlatan tatlara imza atın!

    İçindekiler

    İçindekiler

    Tereyagı altı suyu, hidrojene bitkisel yag (%28,5) (palm, kanola, ayçiçek, mısır, soya), yagsız süt, süt kreması (%16), emülgatör (yag asitlerinin mono ve digliseridlerinin laktik asit esterleri, yag asitlerinin mono ve digliseridleri, soya lesitini, polisorbat 60), stabilizatör (hidroksipropil metil selüloz, guar gam, lokust bean gam), tuz.
    Saklama Koşulları

    Saklama Koşulları

    +2°C ile +20°C arasında saklanmalıdır.H71
    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    Makarna, pilav, dip sos ve çorbalarda, sebze ve et yemeklerinde çırpmadan direkt kullanın. ? Pastacılık uygulamalarında arzuya göre 1-2 silme yemek kasıgı seker ilave edip mikser veya el çırpıcısı ile, istenen kıvama gelinceye kadar, yaklasık 5-10 dakika çırpın.

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    200 g

Şef Krema

NEWS FROM PAKMAYA

Domestication Of Yeast?

About Us

Şef Krema

Bitkisel ve süt proteini karışımı içeren şeker ilavesiz Pakmaya ŞefKrema, mükemmel tatlar yaratmak için ihtiyacınız olan kremayı sizlere sunuyor. Çırpma ile 2 kata kadar kabaran yoğun kıvamlı Pakmaya ŞefKrema'yı ister yemeklerinizde ister tatlılarda kullanarak tariflerinizin lezzetine lezzet katabilirsiniz. Dilerseniz şeker ekleyerek de kullanabileceğiniz Pakmaya ŞefKrema ile siz de damak çatlatan tatlara imza atın!

    İçindekiler

    İçindekiler

    Tereyagı altı suyu, hidrojene bitkisel yag (%28,5) (palm, kanola, ayçiçek, mısır, soya), yagsız süt, süt kreması (%16), emülgatör (yag asitlerinin mono ve digliseridlerinin laktik asit esterleri, yag asitlerinin mono ve digliseridleri, soya lesitini, polisorbat 60), stabilizatör (hidroksipropil metil selüloz, guar gam, lokust bean gam), tuz.
    Saklama Koşulları

    Saklama Koşulları

    +2°C ile +20°C arasında saklanmalıdır.H71
    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    Makarna, pilav, dip sos ve çorbalarda, sebze ve et yemeklerinde çırpmadan direkt kullanın. ? Pastacılık uygulamalarında arzuya göre 1-2 silme yemek kasıgı seker ilave edip mikser veya el çırpıcısı ile, istenen kıvama gelinceye kadar, yaklasık 5-10 dakika çırpın.

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    200 g

" Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! "