Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

AKTİF KURU MAYA

AKTİF KURU MAYA

Kullanılan diğer malzemelerin miktarlarına (un, tuz, yağ, su) göre değişiklik gösterir.Tavsiye edilen kullanım şekli ve miktarı: Pakmaya 100 g Kuru Hamur Mayasını kullanmadan önce ılık suda eritip 15 dakika bekletiniz. Daha sonra erimiş olan bu mayayı yoğurma işlemine başlarken una ilave edebilirsiniz. 1 kg un için 20 g (1 çorba kaşığı) Pakmaya kullanabilirsiniz.

  • İçindekiler
    İçindekiler

    Ekmek Mayası (Saccharomyces cerevisiae)

    Bitkisel Orijinli Gıda Emülgatörü

  • Saklama Koşulları
    Saklama Koşulları

    Paket kapalı iken serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir. Paket açıldıktan sonra, daha sonraki kullanımlar için ağzı sıkı bir şekilde kapatılarak muhafaza edilmelidir.

  • Ambalaj Şekilleri
    Ambalaj Şekilleri

    100 g

DİĞER MAYALAR

İNSTANT KURU MAYA

10 gr

YAŞ MAYA

42 g

YAŞ MAYA

500 g

KUTULU İNSTANT MAYA 9'LU

90 g

“ Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! ”

;