;
Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 07 25

Aktif Kuru Maya

Aktif Kuru Maya

Aktif Kuru Maya Nasıl Kullanılır?

 

Kullanılan diğer malzemelerin miktarlarına (un, tuz, yağ, su) göre değişiklik gösterir.Tavsiye edilen kullanım şekli ve miktarı: Pakmaya 100 g Kuru Hamur Mayasını kullanmadan önce ılık suda eritip 15 dakika bekletiniz. Daha sonra erimiş olan bu mayayı yoğurma işlemine başlarken una ilave edebilirsiniz. 1 kg un için 20 g (1 çorba kaşığı) Pakmaya kullanabilirsiniz.

Aktif Kuru Hamur Mayası, farklı tarif için en çok tercih edilen mayalardan biridir. Peki ya “Maya Nedir?” sorusunu merak ediyorsanız sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

 

Mutfağın Yıldızı’ndan Mayalı Tarifler

MY Tarifleri

 

  • İçindekiler
    İçindekiler

    Ekmek Mayası (Saccharomyces cerevisiae)

    Bitkisel Orijinli Gıda Emülgatörü

  • Saklama Koşulları
    Saklama Koşulları

    Paket kapalı iken serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir. Paket açıldıktan sonra, daha sonraki kullanımlar için ağzı sıkı bir şekilde kapatılarak muhafaza edilmelidir.

  • Ambalaj Şekilleri
    Ambalaj Şekilleri

    100 g

DİĞER MAYALAR

Instant Kuru Maya

10 gr

Yaş Maya

42 g

Yaş Maya

500 g

Kutulu Instant Kuru Maya 9'lu

90 g

“ Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! ”