Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 07 25

Çakıl Çikolata

Çakıl Çikolata

Pasta, kek, tart, cupcake, dondurma, sütlü tatlılarda ve arzuya göre yoğurt tüketiminde, farklı görseller, lezzetler ve çeşitlilik yaratmak için, hemen servis öncesi üstlerine serpilerek kullanılır. Soğudukça donan bazı glazürlü tariflerde, glazür tam donmadan kullanılması tavsiye edilir.

  • İçindekiler
    İçindekiler

    Sütlü çikolata (seker, kakao yagı, tam yaglı süt tozu, kakao kitlesi, yagsız süttozu, emülgatör (soya lesitini), aroma verici), seker, kıvam arttırıcı (akasya gamı),renklendiriciler (titanyum dioksit, beta karoten,pancar kökü kırmızısı), bitki konsantreleri(papatya, alg, yosun), parlatıcı(mikrokristalin mum, karnauba mumu). Çikolatada toplam kakao kuru maddesi min.%34, süt kuru maddesi min. %27.Soya ve süt ürünü içerir.Eser miktarda gluten, fındık, Antep fıstıgı ve badem içerebilir.Domuz yagı ve domuzdan elde edilmis hiçbir ürün içermez.

  • Saklama Koşulları
    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

  • Ambalaj Şekilleri
    Ambalaj Şekilleri

    1 Paket (105g) ürün.

DİĞER PASTA DÜNYASI

Damla Sakızlı Süsleme Şekeri

40 g

Çilekli Süsleme Şekeri

40 g

Tarçınlı Süsleme Şekeri

40 g

Frambuazlı Pasta Jeli

250 g

Limonlu Pasta Jeli

250 g

Kuru Meyve Şekerlemesi

75 g

Kakaolu Pasta Jeli

250 g

Sade Pasta Jeli

250 g

“ Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! ”

;