Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 07 25

KAKAOLU PASTA JELİ

KAKAOLU PASTA JELİ

* Tart, tartölet üzerindeki meyvelerin kararmaması için, jelin üzerine ¼ oranında su ilave edip karıştırıldığında daha gevşek yapıda jel elde edilir ve bir fırça ile meyvelerin üzerine sürülüp hava teması kesilebilir. Arzuya göre, bu gevşetilmiş jeli; pasta, tart üzerine dökerek akıntılı dekoratif bir görüntü sağlanabilir.

  • İçindekiler
    İçindekiler

    Glikoz şurubu, şeker, su, kakao tozu (% 3), jelleştiriciler (agar agar, pektin), aroma verici, asitlik düzenleyici (tartarik asit, tripotasyum sitrat), koruyucu (potasyum sorbat). Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.

  • Saklama Koşulları
    Saklama Koşulları

    Glikoz şurubu, şeker, su, kakao tozu (% 3), jelleştiriciler (agar agar, pektin), aroma verici, asitlik düzenleyici (tartarik asit, tripotasyum sitrat), koruyucu (potasyum sorbat). Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.

  • Kullanım Şekli
    Kullanım Şekli

    Bir spatül ile karıştırılıp kek, pasta, tart, tartölet üzerine tabaka halinde sürülebileceği gibi, meyve püresi ile karıştırılarak da kullanılabilir. Bir krema torbasına doldurulup uygun uçlar ile, pasta üzerine yazı yazma, şekil çizmede kullanılır.

  • Ambalaj Şekilleri
    Ambalaj Şekilleri

    1 paket (250g) ürün.

DİĞER PASTA DÜNYASI

DAMLA SAKIZLI SÜSLEME ŞEKERİ

40 g

ÇİLEKLİ SÜSLEME ŞEKERİ

40 g

TARÇINLI SÜSLEME ŞEKERİ

40 g

FRAMBUAZLI PASTA JELİ

250 g

LİMONLU PASTA JELİ

250 g

KURU MEYVE ŞEKERLEMESİ

75 g

SADE PASTA JELİ

250 g

ÇAKIL ÇİKOLATA

105 g

“ Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! ”

;