Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 07 25

KURU MEYVE ŞEKERLEMESİ

KURU MEYVE ŞEKERLEMESİ

Kek, pasta, çörek, kurabiyelerin hamuruna ilave ederek veya sütlaç, irmik tatlısı, aşure, muhallebi gibi sütlü tatlıları kaynatırken, parfe, dondurma yapımında veya servisinde ekleyebilir, böylece değişik lezzetler ve görüntüler elde edebilirsiniz. **Eğer kurutulmuş meyvelerin daha yumuşak olmasını isterseniz, tariflerinize ilave etmeden önce su içinde 5 dakika kaynatın. Süzdükten sonra havlu kağıt ile suyunu iyice alın ve tarife suyu alınmış olarak ekleyin.

  • İçindekiler
    İçindekiler

    Şeker, kurutulmuş karışık meyveler (% 25) ( portakal kabuğu, ayva, yeşil incir), su, asitlik düzenleyici (sitrik asit), koruyucu (potasyum sorbat), renklendiriciler ( doğal vişne suyu, kurkumin, klorofillin), fındık yağı. Eser miktarda Antep fıstığı, fındık, badem, gluten, soya, susam ve süt ürünü içerebilir. Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.

  • Saklama Koşulları
    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

  • Ambalaj Şekilleri
    Ambalaj Şekilleri

    1 paket (75 g) ürün.

DİĞER PASTA DÜNYASI

DAMLA SAKIZLI SÜSLEME ŞEKERİ

40 g

ÇİLEKLİ SÜSLEME ŞEKERİ

40 g

TARÇINLI SÜSLEME ŞEKERİ

40 g

FRAMBUAZLI PASTA JELİ

250 g

LİMONLU PASTA JELİ

250 g

KAKAOLU PASTA JELİ

250 g

SADE PASTA JELİ

250 g

ÇAKIL ÇİKOLATA

105 g

“ Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! ”

;