Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Frambuazlı Pasta Jeli

Frambuazlı Pasta Jeli

Tartlarınızı ve pastalarınızı Pakmaya Frambuazlı Pasta Jeli ile kaplayabilir ve tatlılarınıza gerçek frambuaz tadı verebilirsiniz. Domuz ve sığır jelatini içermeyen frambuazlı pasta jelini pasta dolgusu olarak kullanabilmeniz de mümkün. Pakmaya Frambuazlı Pasta Jeli sayesinde tatlılarınızın ve pastalarınızın üzerindeki meyvelerin göz alıcı görüntüsünü koruyabilir, sevdiklerinize frambuazla taçlandırılmış lezzetler sunabilirsiniz.

    İçindekiler

    İçindekiler

    Glikoz şurubu, şeker, su, jelleştiriciler (agar agar, pektin), asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, tripotasyum sitrat), renklendiriciler (koşineal, karamel), aroma verici, koruyucu (potasyum sorbat).
    Saklama Koşulları

    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.
    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    Bir spatül ile karıştırılıp kek, pasta, tart, tartölet üzerine tabaka halinde sürülebileceği gibi, meyve püresi ile karıştırılarak da kullanılabilir. Bir krema torbasına doldurulup uygun uçlar ile, pasta üzerine yazı yazma, şekil çizmede kullanılır.

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    1 paket (175g) ürün.

DİĞER PASTA JELLERİ

Limonlu Pasta Jeli

175 g

Kakaolu Pasta Jeli

175 g

Sade Pasta Jeli

175 g

Frambuazlı Pasta Jeli

NEWS FROM PAKMAYA

Domestication Of Yeast?

About Us

Frambuazlı Pasta Jeli

Tartlarınızı ve pastalarınızı Pakmaya Frambuazlı Pasta Jeli ile kaplayabilir ve tatlılarınıza gerçek frambuaz tadı verebilirsiniz. Domuz ve sığır jelatini içermeyen frambuazlı pasta jelini pasta dolgusu olarak kullanabilmeniz de mümkün. Pakmaya Frambuazlı Pasta Jeli sayesinde tatlılarınızın ve pastalarınızın üzerindeki meyvelerin göz alıcı görüntüsünü koruyabilir, sevdiklerinize frambuazla taçlandırılmış lezzetler sunabilirsiniz.

    İçindekiler

    İçindekiler

    Glikoz şurubu, şeker, su, jelleştiriciler (agar agar, pektin), asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, tripotasyum sitrat), renklendiriciler (koşineal, karamel), aroma verici, koruyucu (potasyum sorbat).
    Saklama Koşulları

    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.
    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    Bir spatül ile karıştırılıp kek, pasta, tart, tartölet üzerine tabaka halinde sürülebileceği gibi, meyve püresi ile karıştırılarak da kullanılabilir. Bir krema torbasına doldurulup uygun uçlar ile, pasta üzerine yazı yazma, şekil çizmede kullanılır.

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    1 paket (175g) ürün.

DİĞER PASTA JELLERİ

Limonlu Pasta Jeli

175 g

Kakaolu Pasta Jeli

175 g

Sade Pasta Jeli

175 g

" Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! "