Pakmaya

Kakao (25 g)

Kakao

Pakmaya

Kakao (25 g)

Enfes kakao lezzetine sahiptir. Pasta, kek, kurabiye, sütlü tatlı, sıcak ve soğuk içecek tariflerinin tamamında kullanılabilir.

Devamını Oku
Mutfak Boy
Ürün Açıklaması

Enfes kakao lezzetine sahiptir. Pasta, kek, kurabiye, sütlü tatlı, sıcak ve soğuk içecek tariflerinin tamamında kullanılabilir.

Devamını Oku
Genel Bilgiler

Genel Bilgiler

Saklama Koşulları

Serin, kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Alerjen Uyarıları

Eser miktarda Antep fıstığı, fındık, badem, gluten, soya ürünü, yumurta ürünü ve süt ürünü içerebilir.

Genel Bilgiler

Genel Bilgiler

Saklama Koşulları

Serin, kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Alerjen Uyarıları

Eser miktarda Antep fıstığı, fındık, badem, gluten, soya ürünü, yumurta ürünü ve süt ürünü içerebilir.

İçindekiler

Yağı azaltılmış kakao tozu, topaklanmayı önleyici (trikalsiyum fosfat).

İçindekiler

İçindekiler

Yağı azaltılmış kakao tozu, topaklanmayı önleyici (trikalsiyum fosfat).

Besin Ögeleri

(100 g toz kakaonun besin ögeleri)
  • Enerji
    288 kcal / 1196 kJ
  • Yağ
    10,5 g
    • Doymuş Yağ
      6,4 g
  • Karbonhidrat
    10,0 g
    • Şekerler
      0,7 g
  • Lif
    31,3 g
  • Protein
    22,8 g
  • Tuz
    0,13 g
  • Enerji
    288 kcal / 1196 kJ
  • Yağ
    10,5 g
    • Doymuş Yağ
      6,4 g
  • Karbonhidrat
    10,0 g
    • Şekerler
      0,7 g
  • Lif
    31,3 g
  • Protein
    22,8 g
  • Tuz
    0,13 g
Besin Ögeleri

Besin Ögeleri

(100 g toz kakaonun besin ögeleri)
  • Enerji
    288 kcal / 1196 kJ
  • Yağ
    10,5 g
    • Doymuş Yağ
      6,4 g
  • Karbonhidrat
    10,0 g
    • Şekerler
      0,7 g
  • Lif
    31,3 g
  • Protein
    22,8 g
  • Tuz
    0,13 g
  • Enerji
    288 kcal / 1196 kJ
  • Yağ
    10,5 g
    • Doymuş Yağ
      6,4 g
  • Karbonhidrat
    10,0 g
    • Şekerler
      0,7 g
  • Lif
    31,3 g
  • Protein
    22,8 g
  • Tuz
    0,13 g

Kullanım Önerisi

Pasta, kek, kurabiye, krema, sıcak içeceklerin hazırlanmasında ve dekor süslemelerinde kullanılır.

Kullanım Önerisi

Kullanım Önerisi

Pasta, kek, kurabiye, krema, sıcak içeceklerin hazırlanmasında ve dekor süslemelerinde kullanılır.