;
Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Pirinç Unu

Pirinç Unu

Pirinç ununu, kazandibi, sütlaç, sakızlı muhallebi, tavukgöğsü, keşkül gibi geleneksel tariflerin hazırlanmasında kullanabileceğiniz gibi, evde yaptığınız keklerde, yapıyı daha gevşetmek ve yutmasını kolaylaştırmak için unun yanında az miktarda kullanabilirsiniz.

DİĞER PİŞİRME YARDIMCILARI

Kakao

50 g, 25 g, 4 kg

Şekerli Vanilin

5 g

Pudra Şekeri

200 g, 3 kg

Buğday Nişastası

200 g

Mısır Nişastası

200 g

Hamur Kabartma Tozu

10 g, 2 kg

Karbonat

5 g

Pirinç Unu

NEWS FROM PAKMAYA

Domestication Of Yeast?

About Us

Pirinç Unu

Pirinç ununu, kazandibi, sütlaç, sakızlı muhallebi, tavukgöğsü, keşkül gibi geleneksel tariflerin hazırlanmasında kullanabileceğiniz gibi, evde yaptığınız keklerde, yapıyı daha gevşetmek ve yutmasını kolaylaştırmak için unun yanında az miktarda kullanabilirsiniz.

    İçindekiler

    İçindekiler

    Pirinç unu

    Saklama Koşulları

    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız. Kullanım sonrası, kalan paketin ağzını sıkıca kapatıp buzdolabına koyunuz.

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    200 g

DİĞER PİŞİRME YARDIMCILARI

Kakao

50 g, 25 g, 4 kg

Şekerli Vanilin

5 g

Pudra Şekeri

200 g, 3 kg

Buğday Nişastası

200 g

Mısır Nişastası

200 g

Hamur Kabartma Tozu

10 g, 2 kg

Karbonat

5 g

" Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! "