Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

BAL BADEMLİ PUDİNG

BAL BADEMLİ PUDİNG

Pudingi hazırlama talimatına uygun pişirerek servis yapabilirsiniz.İki farklı çeşit pudingi hazırlayıp katlar halinde kaselere dökebilir, çeşitli kuplar elde edebilirsiniz.Pudingi daha az süt ile hazırlayıp, krema olarak pasta arasında kullanabilirsiniz.Ayrıca pudingi farklı tariflerde kullanabilir, paket üzerindeki tariflerimizden yararlanabilirsiniz.

  • İçindekiler
    İçindekiler

    Şeker, mısır nişastası,badem kırığı (%4,5), bal tozu (%0,25), renklendiriciler (beta karoten, karamel), yemeklik tuz, aroma vericiler.Badem içerir.

  • Saklama Koşulları
    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

  • Kullanım Şekli
    Kullanım Şekli

    1 paket (113 g) ürün, 500 ml süt ile pişirilerek hazırlanır.

  • Ambalaj Şekilleri
    Ambalaj Şekilleri

    113 g

DİĞER PUDİNGLER

KARAMELLİ PUDİNG

84 g

ÇİKOLATALI NANELİ PUDİNG

118 g

İNCİRLİ PUDİNG

83 g

NARLI PUDİNG

85 g

GÜLLÜ PUDİNG

116 g

Çikolatalı Portakallı Puding

116 g

TÜRK KAHVELİ PUDİNG

85 g

VANİLYALI TARÇINLI PUDİNG

85 g

“ Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! ”

;