Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Güllü Puding

Güllü Puding

Türkiye'de bir ilk olan Pakmaya Güllü Puding, içeriğindeki kurutulmuş gerçek gül yaprağı tozu ile damaklarda gül tadı bırakıyor, gül lezzetini özleyenlere mükemmel bir lezzet sunuyor.

Türk ve Osmanlı mutfağının en özel malzemelerinden biri olan gülün puding halini hazırlamak için 500 ml süt ile 1 paket Pakmaya Güllü Puding'i karıştırıp pişirin. Bu tarifsiz lezzeti, kaselere eşit şekilde dağıtarak sevdiklerinizin beğenisine sunabilirsiniz.

Geleneksel gül lezzetini dilediğiniz zaman tatmanızı mümkün kılan pratik güllü puding tatlısını, dilerseniz farklı bir puding çeşidi ile hazırlayarak da zengin lezzetler elde edebilir, çeşitli süslemelerle çevrenizi kendinize hayran bırakabilirsiniz. Bunun için pişirdiğiniz bir çeşit pudingi kaselere yarıya kadar doldurup biraz soğuyunca pişirdiğiniz ikinci pudingi üzerine dökmeniz yeterli.

Buna ek olarak, güllü pudinginizi pastalarınızda ara kreması olarak değerlendirebilmeniz de mümkün. Böylece zahmetsiz bir şekilde pastalarınızı gül lezzetiyle taçlandırabilir, Pakmaya Güllü Puding sayesinde sevdiklerinize mükemmel tatlar sunabilirsiniz.

    İçindekiler

    İçindekiler

    Şeker, mısır nişastası, kurutulmuş gül yaprağı tozu (%0,12), aroma verici, renklendirici (pancar kökü kırmızısı), yemeklik tuz.

    Saklama Koşulları

    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    1 paket (85 g) ürün, 500 ml süt ile pişirilerek hazırlanır.

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    116 g

DİĞER PUDİNGLER

Karamelli Puding

84 g

Çikolatalı Naneli Puding

118 g

İncirli Puding

83 g

Narlı Puding

85 g

Çikolatalı Portakallı Puding

116 g

Bal Bademli Puding

113 g

Kakaolu Puding

145 g

Çikolatalı Puding

106 g

Güllü Puding

NEWS FROM PAKMAYA

Domestication Of Yeast?

About Us

Güllü Puding

Türkiye'de bir ilk olan Pakmaya Güllü Puding, içeriğindeki kurutulmuş gerçek gül yaprağı tozu ile damaklarda gül tadı bırakıyor, gül lezzetini özleyenlere mükemmel bir lezzet sunuyor.

Türk ve Osmanlı mutfağının en özel malzemelerinden biri olan gülün puding halini hazırlamak için 500 ml süt ile 1 paket Pakmaya Güllü Puding'i karıştırıp pişirin. Bu tarifsiz lezzeti, kaselere eşit şekilde dağıtarak sevdiklerinizin beğenisine sunabilirsiniz.

Geleneksel gül lezzetini dilediğiniz zaman tatmanızı mümkün kılan pratik güllü puding tatlısını, dilerseniz farklı bir puding çeşidi ile hazırlayarak da zengin lezzetler elde edebilir, çeşitli süslemelerle çevrenizi kendinize hayran bırakabilirsiniz. Bunun için pişirdiğiniz bir çeşit pudingi kaselere yarıya kadar doldurup biraz soğuyunca pişirdiğiniz ikinci pudingi üzerine dökmeniz yeterli.

Buna ek olarak, güllü pudinginizi pastalarınızda ara kreması olarak değerlendirebilmeniz de mümkün. Böylece zahmetsiz bir şekilde pastalarınızı gül lezzetiyle taçlandırabilir, Pakmaya Güllü Puding sayesinde sevdiklerinize mükemmel tatlar sunabilirsiniz.

    İçindekiler

    İçindekiler

    Şeker, mısır nişastası, kurutulmuş gül yaprağı tozu (%0,12), aroma verici, renklendirici (pancar kökü kırmızısı), yemeklik tuz.

    Saklama Koşulları

    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    1 paket (85 g) ürün, 500 ml süt ile pişirilerek hazırlanır.

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    116 g

DİĞER PUDİNGLER

Karamelli Puding

84 g

Çikolatalı Naneli Puding

118 g

İncirli Puding

83 g

Narlı Puding

85 g

Çikolatalı Portakallı Puding

116 g

Bal Bademli Puding

113 g

Kakaolu Puding

145 g

Çikolatalı Puding

106 g

" Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! "