Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Çikolatalı Sos

Çikolatalı Sos

Hem leziz hem de görüntüsüyle iştahları kabartan tatlar için Pakmaya Çikolatalı Sos'a başvurabilirsiniz. Kıvamıyla damakları şenlendiren, yoğun kakao lezzetiyle tariflerinizi taçlandıran Pakmaya Çikolatalı Sos'u ister sütlü tatlılarınızda, ister kek ve kurabiyelerinizde, isterseniz de meyve salatalarınızda kullanın.

    İçindekiler

    İçindekiler

    Şeker, kakao tozu, mısır nişastası, modifiye mısır nişastası, glikoz şurubu, bitkisel yağ, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridleri, yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin asetik asit esterleri), kıvam artırıcı (ksantan gam), bitter çikolata tozu ( %0,12) (şeker, kakao kitlesi, kakao yağı), yemeklik tuz, aroma verici.
    Saklama Koşulları

    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.
    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    Çikolatalı sosu; muhallebi, puding gibi sütlü tatlılarda, kek, profiterol, kurabiye gibi bazı unlu mamullerde ve özellikle kırmızı meyvelerle hazırlanan meyve salatalarında kullanabilirsiniz.

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    125 g

DİĞER TATLI SOSLAR

Meyveli Sos

78 g

Bitter Çikolatalı Sos

122 g

Çikolatalı Sos

NEWS FROM PAKMAYA

Domestication Of Yeast?

About Us

Çikolatalı Sos

Hem leziz hem de görüntüsüyle iştahları kabartan tatlar için Pakmaya Çikolatalı Sos'a başvurabilirsiniz. Kıvamıyla damakları şenlendiren, yoğun kakao lezzetiyle tariflerinizi taçlandıran Pakmaya Çikolatalı Sos'u ister sütlü tatlılarınızda, ister kek ve kurabiyelerinizde, isterseniz de meyve salatalarınızda kullanın.

    İçindekiler

    İçindekiler

    Şeker, kakao tozu, mısır nişastası, modifiye mısır nişastası, glikoz şurubu, bitkisel yağ, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridleri, yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin asetik asit esterleri), kıvam artırıcı (ksantan gam), bitter çikolata tozu ( %0,12) (şeker, kakao kitlesi, kakao yağı), yemeklik tuz, aroma verici.
    Saklama Koşulları

    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.
    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    Çikolatalı sosu; muhallebi, puding gibi sütlü tatlılarda, kek, profiterol, kurabiye gibi bazı unlu mamullerde ve özellikle kırmızı meyvelerle hazırlanan meyve salatalarında kullanabilirsiniz.

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    125 g

DİĞER TATLI SOSLAR

Meyveli Sos

78 g

Bitter Çikolatalı Sos

122 g

" Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! "