Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 07 25

İRMİK HELVASI

İRMİK HELVASI

Bir tencerede tereyağını eritin. Üzerine su, süt, pekmez ve tahini ilave edip karıştırın. Kaynama başlayınca irmik helvasını ilave edin ve devamlı karıştırarak pişirin. Yeniden kaynama başladığında ocağı kısın ve tencerenin kapağı kapalı olarak suyunu çekinceye kadar pişirin. Suyunu tamamen çekince ocağı kapatın. Helvayı kaşık ile bir kaç kez karıştırıp 20x20 cm boyutlarındaki bor cama koyun, üzerini kaşık ile bastırarak düzeltin. istenen porsiyon büyüklüğüne göre dilimleyin ve dilimlerin üzerine bademleri batırarak ılık yada soğuk servis yapın.

  • İçindekiler
    İçindekiler

    Şeker, kavrulmuş buğday irmiği, çam fıstığı, aroma verici, yemeklik tuz. Eser miktarda badem, fındık, Antep fıstığı, yumurta, soya ve süt ürünleri içerebilir. Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.

  • Saklama Koşulları
    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

  • Kullanım Şekli
    Kullanım Şekli

    1 paket ürün (390 g) 200 ml su ile pişirilerek hazırlanır.

  • Ambalaj Şekilleri
    Ambalaj Şekilleri

    390 g

DİĞER TÜRK TATLILARI

MUHALLEBİ

212 g

İRMİK TATLISI

162 g

SÜTLAÇ

142 g

KEŞKÜL

155 g

DAMLA SAKIZLI MUHALLEBİ

152 g

SUPANGLE

138 g

AŞURE

230 g

TAVUK GÖĞSÜ

130 g

“ Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! ”

;