;
Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Kazandibi

Kazandibi

Bir tencereye 750 ml süt koyun ve paketin tamamını boşaltın. Orta ateşte devamlı karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 3-4 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. 20x30 cm boyutlarında köşeli veya 26 cm çapında yuvarlak alüminyum çelik veya teflon tepsiyi fındık büyüklüğünde margarin ile yağlayıp 2-3 yemek kaşığı toz şeker serpin. ocaktan aldığınız kazandibini tepsiye dökün ve kuvvetli ocak üzerinde tepsiyi çevirerek , kenarlarda kızarmalar başlayıncaya kadar (yaklaşık 5-20 dk kadar) altını yakın. Kazandibi dilimlerini daha rahat çıkarabilmek için ocaktan aldığınız tepsiyi daha büyük ve su dolu bir başka tepsiye oturtup hızlı şekilde soğutun. oda sıcaklığına gelince kazandibi tepsisini buzdolabına koyup 2-3 saat kadar soğutun. Buzdolabından alınca dilimleyin ve spatül ile dilimi çıkarıp yanık kısmı üste gelecek şekilde servis yapın.

  • İçindekiler
    İçindekiler

    Şeker, mısır ve patates nişastası, kıvam artırıcı (guar gam), yemeklik tuz, aroma verici. Eser miktarda badem, fındık, Antep fıstığı, yumurta, soya ve süt ürünleri içerebilir. Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.

  • Saklama Koşulları
    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

  • Kullanım Şekli
    Kullanım Şekli

    1 paket ürün (153 g) 750 ml süt ile pişirilerek hazırlanır.

  • Ambalaj Şekilleri
    Ambalaj Şekilleri

    153 g

DİĞER TÜRK TATLILARI

Muhallebi

212 g

Sütlaç

155 g

Keşkül

142 g

Damla Sakızlı Muhallebi

152 g

Supangle

138 g

Aşure

230 g

Tavuk Göğsü

130 g

İrmik Helvası

390 g

Kazandibi

NEWS FROM PAKMAYA

Domestication Of Yeast?

About Us

Kazandibi

Bir tencereye 750 ml süt koyun ve paketin tamamını boşaltın. Orta ateşte devamlı karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 3-4 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. 20x30 cm boyutlarında köşeli veya 26 cm çapında yuvarlak alüminyum çelik veya teflon tepsiyi fındık büyüklüğünde margarin ile yağlayıp 2-3 yemek kaşığı toz şeker serpin. ocaktan aldığınız kazandibini tepsiye dökün ve kuvvetli ocak üzerinde tepsiyi çevirerek , kenarlarda kızarmalar başlayıncaya kadar (yaklaşık 5-20 dk kadar) altını yakın. Kazandibi dilimlerini daha rahat çıkarabilmek için ocaktan aldığınız tepsiyi daha büyük ve su dolu bir başka tepsiye oturtup hızlı şekilde soğutun. oda sıcaklığına gelince kazandibi tepsisini buzdolabına koyup 2-3 saat kadar soğutun. Buzdolabından alınca dilimleyin ve spatül ile dilimi çıkarıp yanık kısmı üste gelecek şekilde servis yapın.

    İçindekiler

    İçindekiler

    Şeker, mısır ve patates nişastası, kıvam artırıcı (guar gam), yemeklik tuz, aroma verici. Eser miktarda badem, fındık, Antep fıstığı, yumurta, soya ve süt ürünleri içerebilir. Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.

    Saklama Koşulları

    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    1 paket ürün (153 g) 750 ml süt ile pişirilerek hazırlanır.

    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    153 g

DİĞER TÜRK TATLILARI

Muhallebi

212 g

Sütlaç

155 g

Keşkül

142 g

Damla Sakızlı Muhallebi

152 g

Supangle

138 g

Aşure

230 g

Tavuk Göğsü

130 g

İrmik Helvası

390 g

" Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! "