;
Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 07 25

Tavuk Göğsü

Tavuk Göğsü

Bir tencereye 500 ml (2,5 su bardağı) süt koyun ve üzerine paketin tamamını boşaltın. Orta ateşte devamlı karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 1 yemek kaşığı (yaklaşık 25 g) margarin veya tereyağı ilave edin. 2-3 dakika daha karıştırarak kaynatmaya devam edin. Ocaktan alınca yağlanmış 20x20 cm veya benzeri boyutlarda bir cam tepsiye dökün. Oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına koyun ve 2-3 saat süre ile soğuttuktan sonra dilimleyerek servis yapın.

  • İçindekiler
    İçindekiler

    Şeker, patates ve mısır nişastası,pirinç unu, kıvam arttırıcı (guar gam), kurutulmuş tavuk eti tozu (%0,08), yemeklik tuz, öğütülmüş damla sakızı, aroma verici, eser miktarda badem, fındık, Antep fıstığı, soya, glüten ve süt ürünü içerebilir. Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.

  • Saklama Koşulları
    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

  • Kullanım Şekli
    Kullanım Şekli

    1 paket (130 g) ürün 500 ml süt ile pişirilerek hazırlanır.

  • Ambalaj Şekilleri
    Ambalaj Şekilleri

    130 g

DİĞER TÜRK TATLILARI

Muhallebi

212 g

İrmik Tatlısı

162 g

Sütlaç

155 g

Keşkül

142 g

Damla Sakızlı Muhallebi

152 g

Supangle

138 g

Aşure

230 g

İrmik Helvası

390 g

“ Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! ”