;
Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Tavuk Göğsü

Tavuk Göğsü

Bir tencereye 500 ml (2,5 su bardağı) süt koyun ve üzerine paketin tamamını boşaltın. Orta ateşte devamlı karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 1 yemek kaşığı (yaklaşık 25 g) margarin veya tereyağı ilave edin. 2-3 dakika daha karıştırarak kaynatmaya devam edin. Ocaktan alınca yağlanmış 20x20 cm veya benzeri boyutlarda bir cam tepsiye dökün. Oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına koyun ve 2-3 saat süre ile soğuttuktan sonra dilimleyerek servis yapın.

  • İçindekiler
    İçindekiler

    Şeker, patates ve mısır nişastası,pirinç unu, kıvam arttırıcı (guar gam), kurutulmuş tavuk eti tozu (%0,08), yemeklik tuz, öğütülmüş damla sakızı, aroma verici, eser miktarda badem, fındık, Antep fıstığı, soya, glüten ve süt ürünü içerebilir. Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürün içermez.

  • Saklama Koşulları
    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

  • Kullanım Şekli
    Kullanım Şekli

    1 paket (130 g) ürün 500 ml süt ile pişirilerek hazırlanır.

  • Ambalaj Şekilleri
    Ambalaj Şekilleri

    130 g

DİĞER TÜRK TATLILARI

Muhallebi

212 g

Sütlaç

155 g

Keşkül

142 g

Damla Sakızlı Muhallebi

152 g

Supangle

138 g

Aşure

230 g

İrmik Helvası

390 g

Kazandibi

153 g

“ Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! ”