Pakmaya

Pirinç Unu (200 g)

Pirinç Unu

Pakmaya

Pirinç Unu (200 g)

Pirinç unu, lezzetli muhallebilerin yanı sıra sütlaç, kazandibi, keşkül gibi geleneksel sütlü tatlıların hazırlanmasında ve ideal kıvam elde edilmesinde kullanılır. Kek ve kurabiyelerde daha yumuşak bir yapı elde etme imkânı sağlar.

Devamını Oku
Ürün Açıklaması

Pirinç unu, lezzetli muhallebilerin yanı sıra sütlaç, kazandibi, keşkül gibi geleneksel sütlü tatlıların hazırlanmasında ve ideal kıvam elde edilmesinde kullanılır. Kek ve kurabiyelerde daha yumuşak bir yapı elde etme imkânı sağlar.

Devamını Oku
Genel Bilgiler

Genel Bilgiler

Saklama Koşulları

Serin, kuru ve kokusuz ortamda saklayınız. Kullanım sonrası, kalan ürünün ambalajını sıkıca kapatınız.

Alerjen Uyarısı

Eser miktarda gluten ve süt ürünü içerebilir.

Genel Bilgiler

Genel Bilgiler

Saklama Koşulları

Serin, kuru ve kokusuz ortamda saklayınız. Kullanım sonrası, kalan ürünün ambalajını sıkıca kapatınız.

Alerjen Uyarısı

Eser miktarda gluten ve süt ürünü içerebilir.

İçindekiler

Pirinç unu

İçindekiler

İçindekiler

Pirinç unu

Besin Ögeleri

(100 g toz pirinç unu besin ögeleri)
  • Enerji
    361 kcal / 1534 kJ
  • Yağ
    0,8 g
    • Doymuş Yağ
      0 g
  • Karbonhidrat
    81 g
    • Şekerler
      0 g
  • Lif
    1,5 g
  • Protein
    6,8 g
  • Tuz
    0,02 g
  • Enerji
    361 kcal / 1534 kJ
  • Yağ
    0,8 g
    • Doymuş Yağ
      0 g
  • Karbonhidrat
    81 g
    • Şekerler
      0 g
  • Lif
    1,5 g
  • Protein
    6,8 g
  • Tuz
    0,02 g
Besin Ögeleri

Besin Ögeleri

(100 g toz pirinç unu besin ögeleri)
  • Enerji
    361 kcal / 1534 kJ
  • Yağ
    0,8 g
    • Doymuş Yağ
      0 g
  • Karbonhidrat
    81 g
    • Şekerler
      0 g
  • Lif
    1,5 g
  • Protein
    6,8 g
  • Tuz
    0,02 g
  • Enerji
    361 kcal / 1534 kJ
  • Yağ
    0,8 g
    • Doymuş Yağ
      0 g
  • Karbonhidrat
    81 g
    • Şekerler
      0 g
  • Lif
    1,5 g
  • Protein
    6,8 g
  • Tuz
    0,02 g

Kullanım Önerisi

Pakmaya Pirinç Unu klasik usulde muhallebi, sakızlı muhallebi, kazandibi, sütlaç, tavukgöğsü, keşkül gibi geleneksel sütlü tatlıların yapımında, bazı kek tariflerinde yapıyı gevşetmek ve yutmayı kolaylaştırmak için unun yanında az miktarda kullanılabilir.

Kullanım Önerisi

Kullanım Önerisi

Pakmaya Pirinç Unu klasik usulde muhallebi, sakızlı muhallebi, kazandibi, sütlaç, tavukgöğsü, keşkül gibi geleneksel sütlü tatlıların yapımında, bazı kek tariflerinde yapıyı gevşetmek ve yutmayı kolaylaştırmak için unun yanında az miktarda kullanılabilir.