Pakmaya

Eka-Çavdar Çavdar Ekmeği Premiksi (15 kg)

Eka-Çavdar Çavdar Ekmeği Premiksi

Pakmaya

Eka-Çavdar Çavdar Ekmeği Premiksi (15 kg)

Çavdar ekmeği üretimi için geliştirilmiş karışımdır. Buğday unu ile birlikte kullanılır.

Ürün Açıklaması

Çavdar ekmeği üretimi için geliştirilmiş karışımdır. Buğday unu ile birlikte kullanılır.

Genel Bilgiler

Genel Bilgiler

Saklama Koşulları

Serin, kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Alerjen Uyarısı

Gluten içerir. Eser miktarda soya ve süt ürünü içerebilir.

Genel Bilgiler

Genel Bilgiler

Saklama Koşulları

Serin, kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Alerjen Uyarısı

Gluten içerir. Eser miktarda soya ve süt ürünü içerebilir.

İçindekiler

Çavdar unu (%80), buğday unu, malt unu, antioksidan (askorbik asit), asitlik düzenleyici (sitrik asit), enzimler (fungal alfa amilaz, hemiselülaz, lipaz).

İçindekiler

İçindekiler

Çavdar unu (%80), buğday unu, malt unu, antioksidan (askorbik asit), asitlik düzenleyici (sitrik asit), enzimler (fungal alfa amilaz, hemiselülaz, lipaz).

Besin Ögeleri

(100 g toz üründe)
  • Enerji
    359 kcal / 1472 kJ
  • Yağ
    1,2 g
    • Doymuş Yağ
      0,1 g
  • Karbonhidrat
    71 g
    • Şekerler
      0,2 g
  • Lif
    10 g
  • Protein
    11 g
  • Tuz
    0 g
  • Enerji
    359 kcal / 1472 kJ
  • Yağ
    1,2 g
    • Doymuş Yağ
      0,1 g
  • Karbonhidrat
    71 g
    • Şekerler
      0,2 g
  • Lif
    10 g
  • Protein
    11 g
  • Tuz
    0 g
Besin Ögeleri

Besin Ögeleri

(100 g toz üründe)
  • Enerji
    359 kcal / 1472 kJ
  • Yağ
    1,2 g
    • Doymuş Yağ
      0,1 g
  • Karbonhidrat
    71 g
    • Şekerler
      0,2 g
  • Lif
    10 g
  • Protein
    11 g
  • Tuz
    0 g
  • Enerji
    359 kcal / 1472 kJ
  • Yağ
    1,2 g
    • Doymuş Yağ
      0,1 g
  • Karbonhidrat
    71 g
    • Şekerler
      0,2 g
  • Lif
    10 g
  • Protein
    11 g
  • Tuz
    0 g

Kullanım Önerisi

35 kg buğday ununa 15 kg Çavdar ekmeği premiksi karıştırılması önerilir.

Kullanım Önerisi

Kullanım Önerisi

35 kg buğday ununa 15 kg Çavdar ekmeği premiksi karıştırılması önerilir.