Pakmaya

Eka-Tahıl Sarı Buğday Ekmeği Karışımı (20 kg)

Eka-Tahıl Sarı Buğday Ekmeği Karışımı

Pakmaya

Eka-Tahıl Sarı Buğday Ekmeği Karışımı (20 kg)

Özel içeriği ile sarı buğday ekmeği üretimi için geliştirilmiş ekmek karışımıdır. Kullanımı kolaydır, standart kalite sunar.

Devamını Oku
Ürün Açıklaması

Özel içeriği ile sarı buğday ekmeği üretimi için geliştirilmiş ekmek karışımıdır. Kullanımı kolaydır, standart kalite sunar.

Devamını Oku
Genel Bilgiler

Genel Bilgiler

Saklama Koşulları

Serin, kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Alerjen Uyarısı

Gluten içerir. Eser miktarda soya ve süt ürünü içerebilir.

Genel Bilgiler

Genel Bilgiler

Saklama Koşulları

Serin, kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Alerjen Uyarısı

Gluten içerir. Eser miktarda soya ve süt ürünü içerebilir.

İçindekiler

Durum buğday unu, zerdeçal, antioksidan (askorbik asit), enzimler (fungal alfa amilaz, hemiselülaz, lipaz).

İçindekiler

İçindekiler

Durum buğday unu, zerdeçal, antioksidan (askorbik asit), enzimler (fungal alfa amilaz, hemiselülaz, lipaz).

Besin Ögeleri

(100 g toz ürün besin ögeleri)
  • Enerji
    327 kcal / 1370 kJ
  • Yağ
    1,5 g
    • Doymuş Yağ
      0,5 g
  • Karbonhidrat
    68 g
    • Şekerler
      0,8 g
  • Lif
    8 g
  • Protein
    11 g
  • Tuz
    0 g
  • Enerji
    327 kcal / 1370 kJ
  • Yağ
    1,5 g
    • Doymuş Yağ
      0,5 g
  • Karbonhidrat
    68 g
    • Şekerler
      0,8 g
  • Lif
    8 g
  • Protein
    11 g
  • Tuz
    0 g
Besin Ögeleri

Besin Ögeleri

(100 g toz ürün besin ögeleri)
  • Enerji
    327 kcal / 1370 kJ
  • Yağ
    1,5 g
    • Doymuş Yağ
      0,5 g
  • Karbonhidrat
    68 g
    • Şekerler
      0,8 g
  • Lif
    8 g
  • Protein
    11 g
  • Tuz
    0 g
  • Enerji
    327 kcal / 1370 kJ
  • Yağ
    1,5 g
    • Doymuş Yağ
      0,5 g
  • Karbonhidrat
    68 g
    • Şekerler
      0,8 g
  • Lif
    8 g
  • Protein
    11 g
  • Tuz
    0 g

Kullanım Önerisi

%50 oranında sarı buğday  ekmeği karışımı, un, maya, tuz ve su ile karıştırılarak hamur hazırlanır. Örnek bir ekmek tarifi ambalaj etiketi üzerinde mevcuttur.

Kullanım Önerisi

Kullanım Önerisi

%50 oranında sarı buğday  ekmeği karışımı, un, maya, tuz ve su ile karıştırılarak hamur hazırlanır. Örnek bir ekmek tarifi ambalaj etiketi üzerinde mevcuttur.